Allaskaappi ja allas

Myös pesuallas, kaappi ja peili yhdistelmät sekä etuosat allaskaappeihin. Laajasta valikoimastamme allaskaapit eri värisinä, . ALLAS + ALLASKAAPPI DAY 4MATTA VALKOINEN.

Materiaali: MDF, kiiltävä valkoinen Keraaminen allas Neljällä cm jalalla Väri: Valkoinen. Kalusterunko ja sileäpintaiset ovet ovat valkoiset. Ovissa on krominväriset Tino 1-kaarivetimet ja hidastavat saranat.


Allaskaapit ja -laatikostot -tuoteryhmän tuotteet löydät edullisesti Netraudasta.

Klikkaa ja katso Allaskaapit ja -laatikostot -tuoteryhmän tarjoukset! Harma Pesuallas ja allaskaappi valkoinen. Ido ALLASKAAPPI IDO RENOVA PLUS 5LAATIKOT ALLAS.


Kylpyhuonekalusteistamme löydät peilikaapit, allaskaapit, peilit, tasot ja hyllyt. Halutessasi voit hankkia eri kalustesarjoistamme koko kokonaisuuden tai koota . Hemmottele itseäsi viihtyisällä kylpyhuoneella. Meiltä löydät niin allaskaapit, kalusteet, hanat, peilit kuin tekstiilit yhden katon alta.


Haluamme, että mittojen joustavuus ja helppous jatkuvat myös kotona, kun asennat kalusteitamme. Siksi kaikki allaskaappimme toimitetaan rungot koottuina.

Polaria altaat ja allaskaapit ovat käytännöllinen ja kestävä ratkaisu kylpyhuoneen kosteisiin tiloihin. Hanakat Verkkokaupasta tilaat helposti Polaria Plana, . NHW Classic Kylpyhuoneryhmä 50cm valkoinen (sis. allaskaappi, allas, 50cm peilikaappi 2-puol.peileillä ja LED-valoilla). Hinta 4€) Opal Delia kylpyhuonekalusteet Opal Delia kylpyhuonekalustesarjaan kuuluu keraaminen allas, allaskaappi vetolaatikolla ja korkea kaappi. Setissä keraaminen pesuallas ja allaskaappi.


Allaskaapissa rimapaneelikuviointi ja pehmeästi sulkeutuvat ovet. Setit sisältävät allaskaapin ja altaan valmiiksi koottuna kokonaisuutena sekä vesilukon ja setistä riippuen jalat ja vetimet. Otsoson ROMEO ALLAS JA ALLASKAAPPI - mitat S4x L5x K6mm korkeakiiltoinen pinta sisältää altaan ja allaskaapin koottuna hidastinsaranoilla, . Polarian 5mm leveä AK 5601--allaskaappi, joka on suunniteltu mitoiltaan käytettäväksi nimenomaan IDOn Trevi 111-pesualtaan kanssa.


Hanakat Putkilämpö tarjoaa nyt rajoitetun erän IDO RENOVA -ALLASKAAPPI 13€ JA ALLAS 9€ Osta yhdessä tai erikseen! CC – Products Oy on kotimainen maahantuontiin ja tukkukauppaan erikoistunut perheyritys. Toiminta-ajatuksenamme on tarjota asiakkaillemme modernit ja .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia