Vieser vesilukko

Vieser vesilukko matalille vaakakaivoille. Vieser vesilukko sivuliitännällisiin kaivoihin.

Hinta 6€) Käyttö:Soveltuu sivuliitännällisiin Vieser-lattiakaivoihin. Purus Lattiakaivon Vesilukko Våke Muovia Ø1mm. Vieser-erikoisvesilukko avataan altaan päältä ja on siten helposti puhdistettavissa. Erikoisvesilukko sopii useimpiin uusiin ja .

Lämpö ja vesi – Kaivot ja kaivotarvikkeet – Lattiakaivot ja tarvikkeet – Vesilukko. Sopii mustiin sivuliitännällisiin Upovieser lattiakaivoihin vaakakaivo 75-ja pysty 75. Estää tehokkaasti vesilukon kuivumista sekä siitä johtuvia.


JA KATTOKAIVOT SEKÄ KAIVONKANSISTOT U120LATTIAKAIVOT JA TARVIKKEET, MUOVIA VESILUKKO VIESER ONE.

Vesilukon poistoputken (32mm) liittämiseksi ilman erillistä tiivistettä mm:n viemäriputken muhvittomaan päähän. VESILUKKO VIESER ONE LAITTIAKAIVON VESILUKKO. Soveltuu ainoastaan Vieser One lattiakaivoihin. Vieser One lattiakaivon puhdistus ja huolto. Irrota vesilukko lattiakaivosta sinisestä kahvasta nostamalla.


Kyseessähän on vesilukko jonka voi avata . Lattiakaivo matala vaakamalli DNVieser. Lattiakaivon kansi pyöreä 1Vieser RST putkiliitäntä DN32. Helppo puhdistaa vain nostamalla tulppaosa ylös ja huuhtelemalla.


Vieser lattiakaivon puhdistus ja huolto Sivuliitäntöjen virtausohjuri Nostokahva Harmaa huulitiiviste. Sen lattiakaivo on tehty muovista ja siinä on NOOD vesilukko. Tilaa Vieser- ja Purus-lattiakaivot verkkokaupastamme. Moi,Meillä on pari WC:tä, jossa on lattiakaivo (Vieser kaivo) vesilukolla, johon menee lavuaarin vesi 32mm viemäriputkella suoraan lattiakaivon .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia