Pienremontit

Remontteja kotitalouksille ja myös yrityksille. Saat edullisesti tekijän kodin tai yrityksen toimisto remontille ja erilaisille asennustöille. Onko joku korjaustyö kodissasi jäänyt roikkumaan, koska et itse ehdi tai osaa hoitaa sitä kuntoon?

Hoidamme kotisi pienet ja keskisuuret remontit huolellisesti ja . Huonekalujen kasauspalvelu, toimistokalusteiden kokoaminen, poraukset ja asennukset, pihatyöt, pienremontit, kodinkoneiden asennukset, raskaiden . Panhouse on luotettava yhteistyökumppani, kun kotisi tai yrityksesi kaipaa remonttia. Meidän kauttamme järjestyy tekijät monipuolisesti erilaisiin hankkeisiin.

Kodin pikkuremontit, taulujen kiinnitykset ja muut aputyöt Turun alueella ja lähikunnissa. Kiinteistöhuollot ja pienremontit Turun talousalueella. Pienremontit, korjaustyöt sekä kodin esteettömyys. Apukolmion ammattilainen hoitaa kotisi kaikki pienet remontti- ja korjaustyöt. Kalusteasennukset; kylpyhuone remontit; laatoitustyöt; sisustustyöt; mattojen asennukset; kosteusmittaukset pintamittaus osoittimella; vesivahinko korjaukset . Tutustu JK-pienremontit-yrityksen palveluihin, aikaisempien asiakkaiden kokemuksiin ja referensseihin.


Y-tunnus: 1627088-1; Maa: Suomi; Postiosoite: Albert Petreliuksen katu 4a B 1 013Vantaa; Käyntiosoite: Albert Petreliuksen katu 4a B 1 . Y-tunnus: 1627088-1; Maa: Suomi; Postiosoite: Sanninkatu 533Lappeenranta; Käyntiosoite: Sanninkatu 533Lappeenranta . Yritys: RK Pienremontit, Vantaa, Y-tunnus: 1627088- Katso yhteystiedot, taloustiedot, protestit sekä uutiset maksutta Taloussanomien yritystietopalvelusta. Kodin remontit ovat monesti pienremontteja kuten maalausta ja tapetointia, josta asukas suoriutuu helposti myös itse. Pienremontteja kotitalouksille ja yrityksille Heinolassa ja muualla Päijä-Hämeen alueella.


Meiltä saat edullisesti tekijän kodin ja yrityksen . Tarjoamme laadukkaita siivouspalveluita monipuolisesti yksityisasiakkaille, yrityksille ja julkiselle sektorille. Uutena palveluna olemme ottaneet valikoimiimme . Kaikki kodin remontit yhdeltä urakoitsijalta - Pienremonteista huoneistosaneerauksiin. Olemme tehneet remontteja Uudenmaan alueella yli 20 .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia