Lasi liukuovi

Liukuovi tilanjako-ovi kestää kosteutta ja sitä voidaan käyttää myös kosteissa tiloissa tilanjako-ovina. Saat mitoitettua liukuoven helposti myös itse, tuotteesta löytyy tarkat vähennys ja lisäys mitat kutakin lasia kohden, tarkemmissa ohjeissa mitoitus löytyy vielä . Huippulaadukas kokolasinen Lasina Smart System Lasiliukuovi toimii pehmeästi ja sopii moneen tilaan - myös kosteisiin tiloihin. VIHTA lasiliukuovi on tyylikäs ja näyttävä vaihtoehto perinteiselle väliovelle. VIHTA lasiliukuovi on kestävä, hiljainen ja liukuu pehmeästi.


Pihla-liukuovi - suunniteltu Suomen olosuhteisiin. Ovet soveltuvat omakoti-, rivi- ja kerrostaloihin ja täyttävät uudisrakentamisen lämmöneristysvaatimukset.

Slide-liukuovi on kodin väliovi, joka liukuu joko seinän sisään tai seinän päällä. Liukuovilevyjä myydään myös erikseen ilman kiskoja ja heloja. Suomessa valmistettu ja moderni Vihtaovet lasiliukuovi LLO Satiini 9-10xsekä muut lasiväliovet vaivattomasti nettirautakaupasta.


Terassin Liukuovi Optimal S4-osainen.

Liukuväliovi, mm:n karkaistua reunahiottua satiinilasia. Kiskon pituus 21mm, lasin koko 2150x1050. Liukuovet ovat perinteisiä alakantavia kehyksellisiä ovia esim kaapistoihin, eteisiin tai makuuhuoneisiin. Voit vaikuttaa mm profiilin väriin, peilin tai lasin väriin, . Turvalasituksina käytetään karkaistua, laminoitua tai vähintään 6mm lasia vaadittujen normien mukaisesti.


Liukuovi on saatavissa 2-kertaisella eristyslasilla . LASILIUKUOVI LLO VIHTA SATIINI 8mm karkaistu reunahiottu satiinilasi. Ovet soveltuvat 9mm tai 10mm leveään ja 2100mm korkeaan aukkoon. Laakaoveen verrattuna lasinen tilanjako-ovi, lasiliukuovi ei vie lattiapinta-alaa ollenkaan.


Kauttamme saat laadukkaat sisätilojen . Mikäli haluat enimmäisleveyttä leveämmän lasiliukuseinän, voit valita ovimallin, jossa on kaksi erillistä liukuovea tai laajempi kiinteä osio. Lasiliukuovet ovat kestäviä ja ilmavia ratkaisuja tilanjakamiseen. Useista eri liukuovi malleistamme löydät liukuovi ratkaisut kaikkiin tarpeisiin ja lasi .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia