Allas tason päälle

Upeat tason päälle asennettavat lavuaarit, eli pesualtaat eri koossa, tyyleissä ja muodoissa. Nosta kylpyhuoneesi ilmettä tason päälle asennettavalla altaalla . Tason päälle asennettavat posliinialtaat aina edullisesti ja yli 10muuta tuotetta.

Tuotteet: Malja-allas Noro Indria 4410x150mm posliini kuvioitu hopea . Domestic Malja valkoinen posliiniallas sijoitetaan tason päälle. Tason päälle sijoitettava, suorakaiteen muotoinen allas. IDO upotettava tai tason päälle asennettava pesuallas Duoset.

Käyttövarmuutta, huollettavuutta ja pitkäikäisyyttä. Barrel 1200x3, allas keskellä tasot molemmin puolin. Monet Gustavsbergin pesualtaat on asennettavissa tason päälle.


Posliinin kauneus korostuu kontrastissa tasoa vasten. Pesuallas voi olla joko upotettava tai allaskaapin päälle asennettava. Pesuallas myydään ilman hanaa ja pohjaventtiiliä.


Mutta kun huomioidaan jo tason korkeutta . Haluatko seinään kiinnitettävän vai allaskalusteen päälle sijoitettavan mallin, kaksoisaltaan vai altaan, jonka reunoilla on runsaasti säilytystilaa? Sopii asennettavaksi tason päälle tai osittain tasoon upotettuna. Betoniallas voi olla erillinen käsienpesuallas, lavuaari, tason päälle asennettava malja-allas tai tason kanssa samaksi kappaleeksi valettu integroitu betoniallas. Altaat Tason Päälle ~ Koti rakennetaan tunteella kylpyhuoneen valinnat.


Keittiön materiaalit keittiomaailma fi. Päältä asennettavassa altaassa altaan reunus jää tason päälle. Huulletuissa malleissa altaan reunus tulee samaan tasoon tasopinnan kanssa.


Haluaisin pieneen vessaamme ovaalin mallisen malja-altaan tason päälle. Allasta käyttävät lapset ja vieraat käsienpesuun. Allas kiinnitetään tason alapuolelle ja tason allasaukon reuna kiillotetaan.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia