Tiskialtaan pohjaventtiili

Tulppaventtiili, jossa ylisyöksyaukko, sihti, alaosa valkoista muovia. Pohjaventtiili DN ruuvi edullisesti! Sarja sisältää pohjaventtiilin, kiinnitysruuvin ja tulpan. Miten asennat hanan ja pohjaventtiilin pesualtaaseen.


Hemmottele itseäsi viihtyisällä kylpyhuoneella. Meiltä löydät kaikki allaskalusteet, vesilukot ja pohjaventtiilit yhden katon alta.

Pieni tiskialtaan sihti sopii ~ cm pohjaventtiilillä varustettuihin keittiön pesualtaisiin. Hansgrohe Push-open Pohjaventtiili pesualtaalle DN 501000- Laatua ja tyylikästä muotoilua! Mora Armatur - Mora 5201Pohjaventtiili Push-down. Molemmat tiskialtaat, Iso ja pieni tukossa vuoden asumisen jälkeen, ja vaikka olen. Itse en edes tiedä mikä on pohjaventtiili :D.


Tuote on ostettavissa verkkokaupassa Toimitusaika 3-arkipäivää. Onko allastulppa aina hukassa, kun sitä tarvitset? Unohda irtotulpat, tällä tuunaat vanhan altaan uuteen kuosiin!


Myyn BLANCO ANDANO TISKIALTAAN POHJAVENTTIILI, osasto Muut rakennustarvikkeet, Rakentaminen, ilmoitus 67192420.

Onninen (Suomi) OLD PRINTED CATALOGS LÄMPÖ VESI HANA- JA ALLASVARUSTEET S125VESILUKOT JA TARVIKKEET . Tietääkö kukaan mistä saisi kylpytynnyriin ison pohjaventtiilin. Saisi olla kokoa 40-mm, ei sellaista mikä on jokaisessa tiskialtaassa vaan . Itse altaan pohjaventtiili on pienistä ympyrän muotoisista rei'istä muodostuva isompi ympyrä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia