Kompostoiva käymälä mökille

Vähäisemmässä käytössä olevalle mökille tai vanhan maapohjaisen. Reilumman kokoinen Biolan Kompostikäymälä sopii ahkerassa käytössä olevan . Biolan Kompostikäymälä eco on myös hajuton, siisti ja ympäristöystävällinen käymälä. Edulliset kuivakäymälät mökille ja vapaa-ajan asunnoille Netraudasta. Mökki-Ekolet on ainoa oikeasti kompostoiva kompostikäymälä. Monen, tai jopa useimpien, käymälöiden nimessä vilahtaa sana ”kompostoiva”.


Nykyaikainen kuivakäymälä soveltuu sekä sisä- että ulkokäymäläksi mökille tai vakituiselle asunnolle.

Biolan Erotteleva Kuivikekäymälä, Kompostikäymälä, Kuivikekäymälä sekä Populett . Kompostoivan kuivakäymälä on sijoitettu tällä mökillä ulkohuussiin, joka rakennettiin vanhan varaston päätyyn. Kuivakäymälä ei tuhlaa vettä huuhteluun vaan jäädyttää, polttaa, kompostoi tai kerää kiintoaineen. Green Toilet Family on näppärä ratkaisu esim.


Nyt kaipailisin kokemuksia erilaisista kompostoivista mökkirakennuksen sisälle asennetavista . Kompostoiva, polttava vai pakastava käymälä? Tutustu vaihtoehtoihin ja lue Meidän Mökin kuivakäymälöiden valintaopas! Kompostoivat käymälät ovat suosittu valinta eritoten mökkikäyttöön, mutta muitakin vaihtoehtoja on tarjolla aina polttavista sähkö-WC -ratkaisuista pakastaviin . Biolan Kompostikäymälä eco on hajuton, siisti ja ympäristöystävällinen.

Tilasin kompostikäymälän suoraan mökille ja toimitus tuli perille asti. Nyt mökillä on sellainen perinteinen paskahuussi. Meille tulossa biolanin kompostikäymälä mutta ihania remppa ideoita ottaisin vastaan . Erityisesti mökillä ja muilla loma-asunnoilla tavallisen vessan rakentaminen voi olla . Aikaisen kevään myötä meille on tullut reippaasti tiedusteluja ja kyselyjä . MÖKILLE Ekolet kuivakäymälät ovat hajuttomia sekä erittäin helppoja asentaa ja huoltaa. Ekolet ULKO (VU) mökin kompostoiva kuivakäymälä ulkokäyttöön. Se tekee jätteestä multaa biologisen prosessin välityksellä paikan päällä, sisällä käymälässä.


Kompostointi ja siten palaminen on tehokasta luonnon omien . Vähävetiset käymälät täyttävät kuivakäymälän määritelmän, kun tuotokset. Ota askel kohti ekologisempaa elämää ja valitse kompostikäymälä! Bauhausista saat laadukkaat kompostorit keittiöjätteiden kompostointiin ja erottelevat, . Mummonmökille päätettiin laittaa Ekolet VS -kompostikäymälä, joka valmistajan mukaan soveltuu hyvin vapaa-ajan asuntojen sisäkäyttöön.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia