Ikea kylpyhuoneen peili

Hemmottele itseäsi viihtyisällä kylpyhuoneella. Meiltä löydät kaikki kylpyhuoneen peilit ja peilikaapit. Tutustu laajaan ja edulliseen peilivalikoimaamme.

Meiltä löydät niin seinälle ripustettavat kuin pöydälle tai lattialle sijoitettavat peilit. IKEA - GODMORGON, Peili, , 100xcm, , Kiinnikkeitä voi säätää syvyyssuunnassa, jolloin valaisimen johdoille jää tilaa peilin taakse. Peilin taustapuolella on suojakalvo, joka vähentää loukkaantumisriskiä, jos peili rikkoutuu.


Tuottaa suodatetun valon ja levittää sen hyvin koko kylpyhuoneeseen.

GRUNDTAL Peili IKEA Peilin taustapuolella on suojakalvo, joka vähentää . Kylpyhuone on paikka, josta jokainen uusi päivä alkaa. Miksi et aloittaisi päiviäsi mahdollisimman hyvin? Hyvä peili, toimiva valaistus, säilytysratkaisut, jotka . Kylpyhuoneessa tapahtuu paljon, joten hyvä valaistus on välttämätön. Mallistostamme löydät erilaisia peilin luo sijoitettavia valaisimia, joiden ansiosta näet .

ENUDDEN Peili IKEA Peilin taustapuolella on suojakalvo, joka vähentää . IKEA - MOLGER, Peili, , Voidaan ripustaa vaaka- tai pystysuoraan. Meiltä löydät kaikki kaapit ja hyllyt kylpyhuoneen säilytykseen. LILLÅNGEN korkea peilikaappi, mustanruskea Leveys: cm Syvyys: cm Korkeus: 194.


IKEA - GODMORGON, Peilikaappi ovea, -, 80x14xcm, , vuoden takuu. Lisätietoja ja takuuehdot takuuvihkosessa. CELLO (8); TAMMIHOLMA (1); No Brand (1). Tiesin myös, että haluan tehdä kerralla sellaisen peili-valaisin.


Näin valo siis heijastaisi myös kylpyhuonetasolle. Testattu ja hyväksytty kylpyhuonekäyttöön. Meiltä löydät laajan valikoiman kylpyhuoneen peilikaappeja.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia