Gustavsberg nautic hana

Gustavsbergin hanat ovat laadukkaita ja täynnä älykkäitä ratkaisuja, jotka säästävät. Nautic elektroninen pesuallashana sopii niin kotiin kuin julkisiin tiloihin. Keittiöhana Nautic - matalalla valetulla juoksuputkella.

Käytännöllisimmissä keittiöhanoissamme on monia eri vaihtoehtoja. Gustavsbergin kätevä ja tyylikäs Nautic-pesuallashana on varustettu käsisuihkulla. Hanassa on älykäs energiansäästötoiminto, joka auttaa jopa puolittamaan . Keittiöhana Nautic 20409 korkea juoksuputki tiskialtaisiin, astianpesukoneen sulkuhana.

Hinta 14€) Nautic-keittiöhana, korkea juoksuputki, astianpesukoneliitäntä. Nautic-pesuallashana, kromattulla käsisuihkulla, seinäpidikkeellä ja ketjukiinnikkeellä. Kuuman veden lämpötila on säädettävissä turvallisuuden lisäämiseksi.


Gustavsbergillä on pitkät perinteet kylpyhuonekalusteiden valmistajana. Filosofiana on alusta lähtien ollut korkea laatu, hyvä muotoilu ja innovatiiviset ratkaisut. Keittiöhana Gustavsberg Nautic APK-liittimellä. Laadukas Gustavsbergin hana korkealla juoksuputkella.


Kylpyhuoneen pesuallashana Gustavsberg Nautic 2141bidee-käsisuihkulla, ei pohjaventtiiliä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia