Vettä säästävä suihkupää oras

Oras Apollo ECO 2520vettä säästävä käsisuihku helposti puhdistettavalla siivilällä. Hanakat Verkkokaupasta saat Oras suihkuhanat ja -setit, Oras Bidetta käsisuihkut ja Oras. Oras Vega 18on vettä säästävä suihkuhana juoksuputkella.

Kromin värinen Oras Apollo ECO -käsisuihku, jossa on helposti puhdistettava. Käyttöönotto oli helppoa, vain vaihdoin vanhan suihkupään tilalle ja heti toimi. Suihku pysyy erittäin hyvin päällä, vaikka veden paine on heikko.


Vettä säästävän suihkun asennus taloon jossa on paineenalennusventtiili eli käyttöveden paine on normaalia.

Meillä on ihan tavallinen Oraksen hana, ja sinne suihkujohdon liitoskohtaan. Oras Apollo Eco on todella nimensä veroinen vettä säästävä suihkukahva. Tämän kahvan kohdalla huuhtoutumiseen käytetty suihkutteluaika oli koko joukon . Oraksen Apollo Eco vastaa mielestäni tuntemukselta että seisoisi todella rankan vesisateen alla, ei voi sanoa enää suihkuksi.


Syksyllä 20FinnBuild -messujen yhdeksi Highlight -tuotteeksi valittu Oras Natura jatkaa voittokulkuaan. Nyt energiaa ja veden kulutusta säästävä, e. Suihkuletku Oras 2410pituus m muovi kromi. Suihkuttaminen AirPower-teknologialla tarkoittaa intensiivistä hyvänolon kokemusta ja . Tänä päivänä yhä useampi ihminen miettii suihkussa ollessaan, missä kulkevat järkevän veden käytön rajat, sillä lämpimän veden osuus .

Oraksen tuotteista vanhastaan tuttu Eco-painike voi säästää jopa vettä ja energiaa, tällä kertaa uudessa Oras Natura -käsisuihkussa. Energo-suihkut pienentävät veden kulutusta 55-. Samalla suihkunautinto paranee koko talossa. Veden kulutuksen ja vesilaskujen pienentäminen käy näin helposti: vanhat suuttimet vaihdetaan moderneihin vakiovirtaussuuttimiin. Suihkupään Ø 1mm, kiinteä vesisuihku.


Meidän vuotta vanha keittiön Oras hana alkoi vuotamaan. Ja tuolta sitten tuollainen vettä säästävä lelu suihkuun. Oras Hydra tarjoaa pehmeän ja rentouttavan suihkunautinnon raikkaan, helmeilevän veden alla.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia