Vesihanan sulkuventtiili

Keittiön hanan asennus tai vaihtaminen - Tuloveden katkaiseminen. Jos hanalle johtavassa putkistossa on yksi tai useampi sulkuventtiili, riittää, että suljet ne . Jos oikein ymmärsin kuvailemasi mutterin, niin ne on ihan putkiliitoksia, ÄLÄ KOSKE!

Sulkuventtiili on AINA hanan tai pöntön juuressa. Hanan vaihtaminen on turvallista, jos sen alla on sulkuventtiili. Vaihtamiseen tarvitaan vain jakoavain, kiintoavain ja hieman sorminäppäryyttä.


Ennen töiden aloittamista on suljettava pesualtaan alla oleva sulkuventtiili.

Venttiilin vanha yläosa ruuvataan auki . Meillä on keittiön purku huomma edessä. Ajattelin, että keittiön hanan voi irroittaa niin että väännetään niistä kahdesta putkestä ruuvvarilla kliv. Joudun siis myös irroittamaan vesihanan ja se hiukan askarruttaa mieltäni. Ennen sekoittajaa oleva sulkuventtiili on auki silloin, kun hahlo on . Myötäpäivään aukeavat, en tiedä onko kahvan asento sitten poikkeuksellinen. Tämän osan avulla saat hanan ja vesiletkun kierteet . Vesihanan sulkuventtiilin keraamisten osien tut- kiminen mikroskooppisesti vuotojen selvittä- miseksi.


Estää astian- tai pyykinpesukonetta aiheuttamasta vesivahinkoja.

Asennetaan vesihanan ja vedensyöttöletkun väliin. Sulkuventtiili, vesihana, letkunsulkija. Erittäin laadukas vesiventtiili, vedensulkija.


Teräsrengas suojelee suljinläppää rikkoutumiselta. Meidän vuotta vanha keittiön Oras hana alkoi vuotamaan. Vuotokohta on meisselin osoittamassa tasossa: . Keittiöhana on kodin käytetyin laite, jota tarvitaan lukemattomia kertoja päivässä. Hanan toimivuuteen kannattaa siksi kiinnittää erityistä huomiota.


Kenelle kuuluu vuotavan hanan korjaaminen? Mutta jos osakas on asennuttanut hanan itsenäisesti, vastaa hän myös siitä itse. Puhdista hanan osat ja kokoa hana ja avaa sulkuventtiilit. Tarkista talon laitteet, että vesipaine on pois, avaa vesihanat ja valuta putket tyhjiksi. Asiakas ei saa sulkea eikä avata tonttivesijohtoon kuuluvaa sulkuventtiiliä . Tiia Pakarinen Vesihanan sulkuventtiilin keraamisten osien tutkiminen mikroskooppisesti vuotojen selvittämiseksi Metropolia Ammattikorkeakoulu Insinööri . Puhdista kauden jälkeen avaamalla sulkuventtiili ja huuhtomalla paineella.


Pakkaus sisältää pikaliittimen ja sulkuventtiilin. Jotta hana voidaan vaihtaa, on siellä jossakin sulkuventtiili, jolla saa. Siellä on joku roska hanan sisällä tai siivilöissä hanan takana.


Hanan juoksuputken päähän oleva sihti, joka antaa tasaisen suihkun hanasta.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia