Pesuallastaso

Pesuallastaso Polystyreeniä, väri: valkoinen. Materiaali iskunkestävää, kiiltävä pintaista, formaldehydivapaata Polystyreeniä.

Pohjaläpiviennin Ø mm, tilattava erikseen. Hemmottele itseäsi viihtyisällä kylpyhuoneella. Meiltä löydät kaikki allaskalusteet, hanat, peilit ja tekstiilit yhden katon alta.


Pesuallastaso kotimaisesta vuolukivestä.

Kuvaus: Valmistamme mittojen mukaan pesuallastasot kotimaisesta vuolukivestä. Yhdessä liikkeessä oli korkeat pesuallaskaapit, siis allas oli paljon korkeammalla kuin yleensä. Myytävänä samanlainen kuin kuvassa oleva, mutta täysin uusi, paketissa oleva pesuallastaso. Myydään uusi, paketissa oleva kuvanmukainen pesuallastaso. Tason koko 120x51cm, altaan koko 47x32cm.


Huuhtele ruoka ja vihannekset ennen käyttöä tässä upeassa pesuallashyllykössä. Erittäin hieno ajaton muotoilu ja luonnonväri, joka . Väreinä kiiltävä valkoinen ja kiiltävä musta. Allaskaapin saranoissa Soft Close -mekanismi.

Saatavilla joko pesualtaalla tai pesuallastasolla. Pesualtaan paikka määräytyy yleensä vesi- ja viemäriputkien mukaan. Toki niidenkin kulkua voidaan muuttaa, mutta usein allas on helpointa sijoittaa sinne, . Possible delivery method: Drop Ship (Worldwide). CABBY-NOVA 4CT Toimivat kaasuliedet allas tasolla.


Pesuallastaso Silestone on kaunista ja kestävää, luonnollista kvartsi materiaalia. Saatavana eri pituisina ja erilaisilla yhdistelmillä. Ostoskorissa voitte rauhassa vertailla eri osamaksu muotoja.


Jousto maksimi 2000€ Collector maksimi 5000€ ja Nettiluotto yli 200€ summille, sekä luoton . Näytä Oveton pesuallastaso kaupassa Eurotoys. IDO Kylpyhuone Oy on suomalainen yritys, jonka juuret ulottuvat yli sadan vuoden taakse, jolloin vesijohtoverkostojen rakentaminen Helsinkiin aloitettiin.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia