Biolan käymälä

Käymäläjätteet sisältävät suuren osan talousjätevesien ravinteista, joten ravinteet talteen keräävä kuivakäymälä kuormittaa ympäristöä huomattavasti . Biolan Kompostikäymäläeco on hajuton, siisti ja ympäristöystävällinen käymälä. Lämpöeristetty kompostorirakenne tuottaa kompostia nopeasti, ja mahdollistaa .

Kuivakäymälän huolto- ja tyhjennysasiat tulee pohtia valmiiksi jo käymälää hankittaessa ja asennettaessa, jotta käymälästä saadaan mahdollisimman toimiva. Icelett Heti käyttövalmis Icelett on hajuton, hygieeninen ja siisti käymälä; pinnat on helppo pitää puhtaina. Laite jäähdyttää jätteen nopeasti -asteiseksi, jolloin . Biolan Kuivikekäymälä käymäläsäiliöstä katolle asennettava tuuletusputki takaa huonetilan hajuttomuuden.

Huippusuosittu Biolan Icelett on helppo ja miellyttävä ratkaisu käymäläksi esim. Löydä Biolan, erotteleva kuivikekäymälä parhaaseen hintaan ja nopeimmalla toimitusajalla. Biolan Kuivikekäymälä on hajuton ja helppokäyttöinen kuivakäymälä maalle ja mökille. Käymälä asennetaan vaivattomasti suoraan lattian pä. Suomen suosituin kompostikäymälä, Biolan, on siisti ja tehokas ratkaisu vapaa-ajanasunnolle.


Kompostikäymälä ei tarvitse toimiakseen vettä eikä sähköä, joten . Biolanin kompostikäymälän tuotoksesta tulee lopulta multaa vaikkapa pensaiden alle. Vähävetiset käymälät täyttävät kuivakäymälän määritelmän, kun tuotokset. Biolan Kompostikäymälä eco on hajuton, siisti ja ympäristöystävällinen käymälä. Kekkilä-käymälät ovat kotimaisia helposti huollettavia kompostoivia kuivakäymälöitä. DT-keskus toimittaa käymälöitä myös Eurooppaan.


Mainio vaihtoehto on Biolan Icelett, pakastava käymälä. Se voidaan asentaa mihin tahansa sisätilaan, eikä se tarvitse edes mitään liittymiä, tuuletusta, vettä tai . Suomalaisen Biolanin valmistama Kompostikäymälä eco on luonnonmukaisuutta arvostavan mökkeilijän valinta. Laitteen hajuton prosessi ei vaadi toimiakseen .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia