Ammeen pinnoitus

Ammeiden kunnostus Jaeger emalilla, patentoitu, liuotinvapaa. Kylpyammeen pinnoitus takuutyönä sekä kotitalousvähennys. Työohjeet, ammeen pinnoitus ja paikkaus Jaeger tuotteilla.

Jaeger kylpyammepinnoite sopii myös kaakeleille, suihkualtaille, kylpyhuonekalusteille. Emalin paikkausaine, korjauslakka sekä HOSCH . Kun vanha pinnoite hiotaan pois ja tilalle laitetaan uusi, amme on muutaman tunnin työn ja parin päivän kovettumisen jälkeen kuin uusi. Jos haluat suorittaa pinnoituksen itse, lue yksityiskohtaiset työohjeet täältä.

Jaeger kylpyamme pinnoite soveltuu primerin kanssa myös akryyliammeisiin. Se on ehdottomasti paras ratkaisu, jos haluaa kunnostaa vanhan ammeen tai . Vanha kylpyamme on usein pahoin naarmuuntunut, tummunut tai kellastunut, emalissa on kolhuja tai lohkeamia, sanalla sanoen amme on epäsiisti ja vaikea . Ammeen koko vähän pienempi kuin nykyajan ammeiden. Ammeen emalipinta on kulunut käytössä pinttyneen näköiseksi ja . Vanha amme vaatii melkein päivittäisen pesun, jos siinä kylvetään tai käydään.


Olen kuullut, että ammeen voi myös pinnoittaa uudelleen. Kylpyhuoneen vanhan ammeen uudelleen pinnoitus. Sujuuko kotikonstein vai palkataanko ammattilainen?

Tuo tee se itse -pakkauskin kun on kuitenkin suht arvokas, mutta onko lopputulos kuitenkin hintansa väärti? Onko kenelläkään antaa vinkkejä miten saisin pysymään maalin vanhassa ammeessa,jonka yritin maalata uudestaan vesiohenteisella maalilla . Olen uusinut ammeen emaloinnin itse tehtävällä paketilla (160€) mutta se. Alkuperäinen pinnoite, joka on ollut markkinoilla 80-luvulta asti. Vanhasta valurauta-ammeesta saa kuin uuden pinnoittamalla emaloinnin. C pinnoituksen ja koko vrk:n kovettumisajan.


Optimaalinen suhteellinen ilmankosteus on , se . Asunnossa on hieman normaalia lyhempi, pinnaltaan kulunut amme.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia