Wc pönttö tarjous

Valtava valikoima wc-istuimia edullisin hinnoin. WC-pönttö kotiinkuljetuksella perille - tarjolla myös edullinen asennus pääkaupunkiseudulle. VälimuistissaSamankaltaisiaWC-ISTUIN IDO SEVEN D EI KANTTA 35218011LYHYT P 1-T.

WC-ISTUIN GUSTAVSBERG NAUTIC 55SEINÄ EI KANTTA GB115530001000. IDO Glow -sarjan huuhtelukaulukseton WC-istuin on hygieeninen ja helppo pitää puhtaana Smart-lasitteensa ansiosta. Piiloviemäri, S-lukko, viemäröinti lattiaan . WC-istuin on yksi kodin tärkeimmistä kalusteista.

Bauhausista saat erilaiset WC-istuimet ja WC-kalusteet ja edulliseen hintaan! Seinäänkiinnitettävä Wc istuin helpottaa vessan siivousta ja on modernin näköinen. Lattiaan kiinnitettävä WC pönttö on puolestaan perinteisempi valinta. Vertaa wc-istuimia helposti netissä VERTAA. Tule sivustollemme ja löydä edullisin, hienoin, toimivin ja paras wc-istuin.


WC-istuimet tarjoushintaan verkkokaupasta kotiin toimitettuna. Valitse seinään tai lattiaan asennettava wc-istuin ja istuinkansi laajasta valikoimasta. IDO WC-istuimet aina edullisesti ja yli 10muuta tuotetta rakentamiseen, sisustukseen ja pihalle.


Gustavsberg WC-istuimet aina edullisesti ja yli 10muuta tuotetta rakentamiseen, sisustukseen ja pihalle.

Gustavsberg WC-istuin Nordic³ 350 piilo S-lukko, istuinkorkeus 4mm .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia