Cinca laatat

Cinca Color M10xon tuotesarja, joka korvaa poistuneen Color-sarjan. Sarjan laatat soveltuvat seiniin ja lattioihin niin sisä- kuin ulkotiloissakin. Cinca Color M15xon tuotesarja, joka korvaa valikoimasta poistuneen Color Plus -sarjan.

Cinca Color M15x–sarjan laatat soveltuvat seiniin ja lattioihin . Portugalialainen tuottaja Cinca tarjoaa vaikuttavan valikoiman klassisia ja. PUKKILAN UUSI TUOTESARJA – CINCA COLOR PUKKILAN VALIKOIMAAN on tullut uusi laaja projektituotesarja Cinca Color. Valitse suosikkisi K-raudan seinälaattavalikoimasta, josta löydät monet tyylikkäät seinälaatat ja kuviolaatat.

Lattiaan asennettiin Pukkilan maahantuoma Cinca-laatta 25xmm, väri Azul,. Isokokoinen laatta kokoaa tilan ja toimii hyvänä taustana.

Kotimaisia keraamisia laattoja jo 1vuotta Pukkila Oy Ab viettää vuonna 20140-vuotisjuhlavuottaan. Sarja sisältää myös nastapintaiset laatat sekä . Valitse kategoria, Laatat (174), Tyyppi (174), Keraamiset laatat (52), Kivilaatat (108), Lasitiiltä (13) . Portugalilainen Cinca on työntänyt maailmalle liudan rumanvärisiä laattoja. Pukkila on nykyään ilmeisesti osa samaa konsernia, joten nyt näitä . Moi, Minulla on Cinca mosaiikki laattoja (35xcm), yhdessä tuollaisessa levyssä on mosaiikkeja noin 14xkappaletta.


Moi, Minulla on Cinca mosaiikki laattoja (35xcm), yhdessä tuo. Pukkilan tarina alkoi jo vuonna 187 jolloin perustettiin kaakeliuuneja valmistava Turun Kaakelitehdas Oy. Laattojen tarve oli alle neliötä ja kun projektia alettiin puuhata, tarkoitus oli.


Mietin pitkään yksivärisen Cincan ja Cinca Mixin välillä, mutta . Factory, lasitettu porcellanato koossa 50×cm. Laatoissa on kaksi pintaa, himmeä ja karhea, sopii käyttöön ulkona ja sisällä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia