Wc n tapetointi

Seiniin tapettia ja paneelia, uudet puutasot ja valaisin. Sisustusideoita kotiin aiheesta wc ja wc:n sisustus. Parhaat poiminnat sisustuskaupoista ja Etuovi.

Pohdin uutta ilmettä piskuiseen wc:hen (ei suihkua). Onko olemassa tapettia, jota voisi pyyhkiä, joka kestää hieman roiskevettä ja ei kuitenkaan . Sisustusideoita ja sisustuskuvia aiheesta WC:n sisustus. Wc:n koko asettaa useimmiten haasteen sisustukselle ja.

Lupasin vilauttaa teille vessan tapetteja, ja nyt onkin viimeiset hetket, sillä tänään tapetit olisi tarkoitus laittaa seinään. Jos niin onko pysynyt hyvänä ja miten pesualtaan yläpuoli on pysynyt hyvänä? Voiko sen päälle laittaa esimerkiksi lasikuitutapetin?


Vai mikä olisi paras ratkaisu pinnoittaa seinä? Meillä vanhassa talossa pikkuvessa oli tapetoitu muovitapetilla, ollaan kyllä tekemässä siihen pintaremonttia. Laattoja ei tule ollenkaan, lavuaarin taa tulee joku .

Eilen, lauantaina sain laitettua vihdoinkin myös kodinhoitohuoneen ja wc:n tapetit. Olohuoneen tapetti on kuin akvarellimaalaus. Pieni wc maalattiin ja se sai seinälleen palasen tapettia, joka taatusti saa päivän. WC:n vieressä on samankokoinen vaatehuone ja keittiöstä mennään neliön.


Tai vaihtoehtoisesti jokin kuviotapetti yhdellä seinällä? Meidän kodista löytyy kolmeatoista eri tapettimallia. Käytävän pääässä olevan vieras wc:n seinällä on kaunista tekstitapettia (Kodin Terrasta).


WC:n laatoittamattomat kipsilevypinnat päälystettiin tapetilla. Asiakas tahtoi tilaan tapetin, jossa on struktuuria, jotta se ei korostaisi seinien . Wc-istuin oli jo aikaisemmin vaihdettu uuteen, mutta muuten kaikki oli siinä kunnossa kuin se ostohetkellä oli ollut. Kodinhoitohuone sekä WC-, puku- ja pesutilat vaativat kosteantilan.


Tapetti myydään yleisimmin isoimmissa, 20–m2:n rullissa ja ne . Suunnittelin pienen wc:n muutoksen 1990-luvun alussa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia