Harmaa seinälaatta

Harmaa (102); Valkoinen (96); Beige (44); Musta (33); Ruskea (32); Sininen (16); Punainen (10); Vihreä (3); Monivärinen (2); Oranssi (2); Violetti (2); Hopea (1) . Seinälaatta Tessuto Harmaa x cm - Bauhaus. Seinälaatta Edge Harmaa x cm - Bauhaus .

Vaalea harmaa, eläväpintainen himmeä seinälaatta. Seinälaatat aina edullisesti ja yli 10muuta tuotetta rakentamiseen, sisustukseen ja pihalle. Seinälaattoja eli kaakeleita valmistetaan useille erilaisille savityypeille ja yleensä niille ei.


Harmaa italialainen seinälaatta, jossa kaunis kangaskuviointi.

Seinälaatta Tania Valkoinen 20xValkoinen. Valkoinen; Beige; Keltainen; Oranssi; Punainen; Ruskea; Vihreä; Turkoosi; Sininen; Violetti; Vaaleanharmaa; Harmaa; Tummanharmaa; Musta; Mix.

Tälle sivulle olemme koonneet kaikki Laattapisteen tuotteet. Selaa tuoteryhmiä, valitse värin tai hintaluokan mukaan, poimi makupaloja ja klikkaa valintasi . ABL Seinälaatta Fila Negro 20x4 harmaa. Tämä toiminto avaa modaalisen valintaikkunan. Seinälaatta sopii vain seinään, kun taas lattialaattaa voi asentaa lattian.


ABL Seinälaatta Universal 18x2kiiltävä harmaa. Seinälaatta Pukkila 2-laatuYlimääräiseksi jäänyttä seinälaattaa edullisesti. Toinen laatta saattaa yksinään olla aivan selkeä harmaa, mutta muuttuakin toisen laatan vieressä liilaksi tai siniseksi. Jos joku vielä kuvittelee, että harmaa on tylsä väri, kannattaa.


Steps Mistique Black sekä seinälaatta Provenza Groove Bright Grey Nat 30x60.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia