Wc raikastin pöntössä

Wc-pöntön reunalla roikkuvat raikastimet kannattaa jättää ostamatta. Sellainen putoaa helposti pyttyyn vaikkapa, kun vessassa asioi pikku . Meneekö koko pönttö tukkoon, jos se jää sinne vai meneekö se läpi viemäristöön jos vedän wc:n?

Mies tuolla nyt kaivelee sitä pönttöä rautalangalla, isänpäivän kunniaksi. Nyt älyttiin, että meidän wc-kukka raikastin on kadonnut, joten se on . Mikä wc-pöntön raikastin värjää myös sen pöntön veden? Ylilääkäri: WC-raikastin pois lasten ulottuvilta5.

VälimuistissaSamankaltaisiaDuck Fresh Discs on ainutlaatuinen ja hygieeninen WC-raikastin ilman pöpöjä. Pakkaus annostelee juuri oikean määrän tuotetta muodostaen WC-pöntön . Meillä on kylpyhuoneessa WC-pönttö, joka on mennyt osittain tukkoon. Kuulostaa siltä, että wc-raikastin olisi irronnut pytyn reunalta ja joku . Onko jossain myytävänä vessapytyn vesisäiliöön laitettavaa raikastinpatruunaa, ei mitään irtoavia wc-kukia, jotka putoavat pöntöön.


Pieni poikani oli vahingossa tiputtanut WC raikastimen pönttöön ja tietysti vetänyt pöntön. Pöntössä on sellainen kirkkaan värinen, houkuttelevan näköinen esine, jota lapsi saattaa mennä maistelemaan.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia