Pukkila kuusikulmainen laatta

Mallistoon kuuluu peruslaattojen lisäksi suositut 6-kulmaiset laatat useassa eri värissä sekä runsas valikoima erikoiskappaleita. Pukkilan laatat näyttävästi esillä asuntomessuilla,rh:rakentaja. Omppula: Ensimmäinen valinta: kylppärin laattalattia,rh:omppulassa.

Kylpyhuoneen muutos - Sisustuskuvia jäseneltä montasyytarakastaa. Sininen tupa ja perennamaa,rh:sininentupajaperennamaa. Laatat Laattasarjat Laatoitustuotteet Tasoitteet Tarvikkeet.

Hexawood-sarjaan kuuluu viisi kuusikulmaista laattaa, joissa on kaunis, puunsyykuvioinen pinta. Laattoja on saatava viisi luonnollista värisävyä, white, grey, tan . Laajasta ja monipuolisesta laattavalikoimastamme löydät varmasti käyttökohteeseesi sopivan ja mieleisesi laatan. Harmony on kiiltävä- ja himmeälasitteinen kaakelilaatta, joka soveltuu sisätiloissa seinäkäyttöön. Yksi esimerkki edellä mainitusta muodosta ovat trendikkäät kuusikulmaiset laatat.


Pukkilan valikoimasta löytyvää Natura-laattaa on saatavilla . Kuusikulmaista laattaa saa lasittamattomana useassa eri värissä Pukkilasta, sarja on nimeltään Natura. Lopputulos oli yllättävä: kuusikulmaisia laattoja näyttävät valmistavan ainoastaan kotimainen Pukkila ja brittiläinen Original Style, jota .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia