Orthex amme

Tämä toiminto avaa modaalisen valintaikkunan. Laadukas ja turvallinen, BPA-vapaa L kylpyamme sopii lapselle, jolle vauva-amme on liian pieni ja aikuisten amme liian iso. Turvallisen ja tukevan muotoinen, ja tilaa juuri sopivalle vesimäärälle.

Hieman isommalle lapselle, joka on kuitenkin vielä liian pieni suureen aikuisten ammeeseen. Siellä silmiini osui Orthexin lasten muovinen kylpyamme, samanlainen jossa olen itse polskinut 1970-luvun lopulla. Pohjassa kätevä tulppa, jonka kautta vesi on helppo poistaa käytön jälkeen. Ammeen pohjalta löytyvät myös iloiset .

Meillä on toi Orthexin amme, mutta jos nyt ammeen ostaisin, ostaisin jonkun toisen. En tykkää tuon ammeen pyöreästä muodosta, mielestäni . Tietysti tulppa helppoon tyhjennykseen. Koko:90x47xcm Vetoisuus:L Valmistaja: Orthex Tuotenumerot: 26043480.

Myydään hyväkuntoinen valkoinen ORTHEX-amme, jossa tulppa pohjassa tyhjennystä helpottamaan. Normaali marketin Orthex-amme olisi aivan liian iso, samoin kaikki reunoista loivasti sivuille nousevat ammeet, joissa on sitten liikaa sitä leveytä. IKEA - LÄTTSAM, Kylpyamme, , , Pohjassa oleva liukueste pitää ammeen paikoillaan. Helppo tyhjentää tyhjennystulpan ansiosta. Ammeessa näkyy käytön jälkiä (naarmuja).


Edullisessa perusammeessa on tulppa ammeen tyhjentämisen helpottamiseksi. Rotho -ammeeseen on saatavilla myös ammejalat, jotka helpottavat lapsen . Ehdotettu yrityksille: Stala, Sinituote Oy, Orthex. Ammeen pohjareikää oleellisesti laajempi pyöreä kumilätyskä pysyen painettuna paikoillaan . Ei vaan ostin ne Citymarketista ja kaduin, kun Minimanissa oli halvemmat.


Kaipaisin suositusta hyvästä amme + jalat -yhdistelmästä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia