Vauvan amme telineellä

Anatominen ja ergonominen vauvan amme jossa liukueste pohjassa. Jalat taittuvat tason alle, jolloin teline ei vie paljoa tilaa säilytyksessä. Brevi Dou Dou vauvan amme on laadukas italialainen amme, jonka erityispiirteenä on.

Geuther ammeteline valkoinen on tukeva teline, joka on yhteensopiva . Myydään muovinen vauvan amme telineineen. Mydään yhdellä vauvalla vähän käytetty amme teline. Taiisinkin nähdä Prismassa tänään juuri tuon amme + teline -setin.

Prisman verkkokaupasta löydät parhaat lastentarvikkeet, kuten rattaat, matkasängyt ja turvaistuimet. S-etukortilla saat ostoksistasi jopa S-bonusta! Turvallisen ja tukevan muotoinen, ja tilaa juuri sopivalle vesimäärälle.


Osta Lastenhoito terveys Kylpyammeet kylpytuet netistä. Tarjoamme laajan leluvalikoiman ja tunnetut tuottemerkit. Meille tulossa toinen lapsi ja amme on siis valmiina, mutta haluaisin ostaa.


Telineitä semmoseen pienempään vauva-ammeeseen myytiin . Huomasin muuten netistä, että ammeeseen on saatavilla lisäosana vielä vauvateline, mikä varmasti helpottaisi pienen pallopään kylvettämistä. Brevi-merkkinen vauvan amme kätevällä telineellä. Ammeen pohjassa on tulppa tyhjennystä varten ja telineen avulla pientä vauvaa on helppo . Hieman isommalle lapselle, joka on kuitenkin vielä liian pieni suureen aikuisten ammeeseen. Tietysti tulppa helppoon tyhjennykseen. Tyylikäs amme, joka tukee kasvavaa vauvaasi monin tavoin.


Geuther Ammeteline on tukeva, säädettävä teline, joka sopii käytettäväksi useimpien ammeiden . Tämän tuloksen kuvausta ei ole saatavilla sivuston robots. IKEA - LÄTTSAM, Kylpyamme, , , Pohjassa oleva liukueste pitää ammeen paikoillaan. Siellä silmiini osui Orthexin lasten muovinen kylpyamme, samanlainen jossa olen itse. Meillä ollut käytössä vauvalla ja olemme tykänneet.


Täältä saat myös telineet lasten kylpyammeisiin. Todella tilava ja tavallista ammetta leveämpi kylpyamme. Amme menee pitkään myös taaperoikäisellä lapsella.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia