Sisustus wc

Sisustusideoita kotiin aiheesta wc ja wc:n sisustus. Parhaat poiminnat sisustuskaupoista ja Etuovi. Sisustusideoita ja sisustuskuvia aiheesta WC:n sisustus.

StyleRoomista löydät tuhannet inspiroivat kodit ja kuvat. Sisustusideoita ja sisustuskuvia aiheesta WC-remontti. Pieni, mutta laajennettu yhdistetty wc- ja suihku-tila.

Avaruutta haimme vaaleilla pinnoilla ja kalusteilla. Katossa OSB-levy ja valaistuksen hoitaa led-nauha. Vasemmalla kohteen yläkerran kylpyhuone ja alakerran wc. Samalla tyylillä on sisustettu myös kohteen toinen wc.


Blogini lukija Terhi oli innostunut blogini inspiroimana aloittamaan pienen wc:n uudistusremontin. Pienelläkin budjetilla voi tehdä huikean . Suunnittelin wc: n samalle pariskunnalle, jolle tein edellisessä postauksessa olevan lopputyöni. Wc:stä haluttiin selkeä ja mahdollisimman . Wc-tilan suunnittelua aloitettaessa kannattaa miettiä, käyttävätkö vessaa.

Jos wc:ssä halutaan sisustuksen vuoksi pitää hämyinen tunnelma, . Seuraavaksi esitellään ratkaisut eteisen kenkäkaaoksen selättämiseen. Marja Vainion kodin wc on pieni, mutta sen sisustuksessa on .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia