Vesieristys keittiö

Pitääkö keittiöremonttia tehdessä laittaa vesieriste johonkin osaan keittiötä? Mihin säännöt määrävät laittamaan vesieristeen? Keittiön välitilaan laatoituksen taakse on hyvä laittaa normaali vesieristys.

Keittiökaappien alle koko alueelle suositellaan yhtenäistä . Meille valmistumassa ympärivuotuinen kakkosasunto. Rempallaan palstalla vastataan lukijoiden remontointikysymyksiin. Tällä kertaa aiheena vesieristyksen tarpeellisuus ja ovien kunnostus.

Laitan itse vesieristyksen, kun rempan aika tulee. On sen verran helppo tehdä itsekin, että mitä sitä miettimään ollenkaan. Kysymys: Onko joku laki, joka määrää keittiössä tehtävistä vesieristyksistä? Vastaus: Suomen rakentamismääräyskokoelma C joka on tullut voimaan 1 . Olemme vesieristäneet myös keittiön lattian ja seinän allaseinältä sekä tiskikoneen. Vesieristys ei ole mielestäni mitään rakettitiedettä.


Nyt kun keittiön kaapit uusitaan, pitäisi kaappien alta lattia saada. Laita vaikka lattialastu kaappien alle ja vesieriste kauttaaltaan kuten kuvailit . Vaihdatko vain välitilakaakelit, silloin vesieristys ei ole mikään kovin pitävä juttu, mutta toki sen voi sinne laittaa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia