Tapetointi tampere

Kivistö Oy hoitaa tapetointityöt toiveidesi mukaan. Toimimme Tampereella ja Pirkanmaan alueella. Paljonko maksaa sisämaalaus Tampereella?

KIIRE: Lattian laminonti ja seinien maalaus (tai tapetointi) Tampere . Tapetointi, Kaarinan Piispanristillä Noin 22m2. Puuha Pete hoitaa seinien tapetoinnit ammattitaidolla Tampereen seudulla ja koko Pirkanmaan alueella. Palvelemme avaimet käteen -periaatteella, eli urakka .

Huoneiston (h) maalaus ja tapetointi Tampere. Vuokralla olleen huoneiston kunnostus lähinnä tapetointi- ja maalausremonttina. Kokokoti hoitaa kaikki kotisi tapetointi- ja maalaustyöt luotettavasti Pirkanmaan. Tapetointi- ja maalaustöitä tarjoamme pääasiassa Pirkkalan, Tampereen, . Olisi olohuoneen ja makuuhuoneen tapetointia ja maalausta katon . Tiedot yrityksistä, tuotteista ja palveluista helposti ja nopeasti fonecta.


Seinäruusu on täyden palvelun tapetti ja kangaskauppa. Suomen kattavimman valikoiman tapetteja ja paljon yhteensopivia sisustuskankaita. Maalaustyö Zarissa tekee kotisi maalaustyöt ammattitaidolla uudis- ja korjausrakennuskohteissa yksityisille sekä yrityksille. Olen erikoistunut erilaisiin tapetointi, .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia