Pienen vessan remontti

Kurikassa sijaitsen omakotitalon omistaja teetti remontin pieneen wc-tilaan. Vessaremonttiin kuului wc:n laatoitustyöt ja vesieristys. Meillä on pieni WC, jossa ei ole lattiakaivoa.

Seinissä on huonokuntoiset lasikuitutapetit ja lattiassa karmea muovimatto. Puoliso haluaisi lattiaan lattiakaivon. Sisustusideoita ja sisustuskuvia aiheesta WC-remontti.


StyleRoomista löydät tuhannet inspiroivat kodit ja kuvat.

Oon täysin kyllästynyt meidän asunnon kopperovessaan! Edellinen asukas laittanut vessaan kaapiston, joka vie niin paljon tilaa, että hyvä kun . Blogini lukija Terhi oli innostunut blogini inspiroimana aloittamaan pienen wc:n uudistusremontin. Pienelläkin budjetilla voi tehdä huikean . Pienenkin vessan saa toimivaksi, kun suunnittelee tilaratkaisut huolella. Katso miten pienen vessan remontti tehtiin!


Näitä kuvia on pantattu ihan tarpeeksi kauan, mutta nyt on aika läväyttää wc:n . Tehtävänä olisi uusia pienen WC:n seinät, lattia ja kalusteet. Hankimme itse laatat, kaakelit ja vesi- sekä .

Vastasin, että uni tuo taisi tosiaan ollakin, ellei sitten minimaalisen pientä vessaa ja vain vähäsen isompaa suihkuhuonetta lasketa .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia