Kylpyhuoneen seinälaatat

Kaikenlaiset laatat, seinä- ja lattialaatat ja verhoilukivet eri tilaan ja eri käyttöön, myös ulos ja edulliseen. Suosittuja ovat myös efektipintaiset laatat, joissa mattapintaisiin laattoihin on tehty kiiltäviä. Yhdistele matta- ja kiiltäväpintaisia laattoja kylpyhuoneen seinillä.

Laatat -tuoteryhmän tuotteet löydät edullisesti Netraudasta. Saatavilla jo 7tuotetta - klikkaa ja tutustu tarjouksiin! Tee keittiön ja kylpyhuoneen ilmeestä juuri sen näköinen kuin itse haluat.


Valitse suosikkisi K-raudan seinälaattavalikoimasta, josta löydät monet tyylikkäät seinälaatat ja kuviolaatat.

Byggmax - osta laadukkaita rakennustuotteita järkevään hintaan kategoriasta Laatat ja kaakelit. Kaipaako keittiö tai kylpyhuone remonttia Byggmax tarjoaa .

Laatat ratkaisevat kylpyhuoneen tunnelman. Katso parhaat kylpyhuoneen laatoitusideat! Pukkilalta löytyy laaja valikoima kylpyhuonelaattoja; niin peruslaattoja, kuviolaattoja kuin mosaiikkilaattojakin. Kiiltävälasitteinen Bel Air -seinälaatta on . Sisustettaessa kotia tai julkista tilaa laatat ovat erityisen hyvä vaihtoehto kun pinnalta. Puolisen vuotta sitten remontoidun kerrostalo kylpyhuoneen seinälaatat ovat alkaneet tummua.


Kyseessä suhkun kohdalla laattojen alin . Kylpyhuoneen uudet trendit hakevat vaikutteitta vanhoista ajoista mutta. Myös pinnaltaan karkeat ja epätasaiset seinälaatat ovat vaihtoehto . Laatoituksen uusimisen lisäksi haluttiin kylpyhuoneessa uusia myös vesikalusteet. Vesieristyksen uusimiseen haluttiin jättää optio. Tässä pesuhuoneessa laatat on ladottu tiililadonnalla. Koko kylpyhuone tulee remontoida, eli porata lattia- ja seinälaatat irti, kuivata ja laittaa uudet.


Itse en ole tehnyt mitään väärää – paitsi . Siis uusi kylpyhuone, ja seinälaattoihin tulee selvät valumajäljet koska imevät veden sisäänsä. Tietysti vesi menee saumoista laatan taakse, mutta ei kai se . Kylpyhuonetta remontoidessa merkitystä on monella muullakin seikalla. Lattialaatta käy tarvittaessa seinään, mutta kaikki seinälaatat eivät .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia