Kulmakaappi kylpyhuone

Tyylikäs ja käytännöllinen kylpyhuone, siihen tarvitset toimivat ja oikein mitoitetut kylpyhuonekalusteet, allas-, peili- ja sivukaapit, kalusteryhmät, peilit, . IKEA › KylpyhuoneVälimuistissaSamankaltaisiaMeiltä löydät kaikki kaapit ja hyllyt kylpyhuoneen säilytykseen. SILVERÅN kulmakaappi, vaaleanruskea Leveys: cm Syvyys: cm Korkeus: 183.

NHW Premium Piccolo Korkea kaappi kiiltävä valkoinen. Yksiovinen peilikaappi on valmistettu kosteudenkestävästä, valkoiseksi pinnoitetusta P5-luokan lastulevystä. Kulmakaappi, avohyllyt sekä peili vahattu Osmo Colour puuvahalla.

Kylpyhuonekaapit kylpyhuoneen sisustukseen hankit nyt kätevästi Netraudasta. Korkea kaappi on elegantti valinta, ja suoralinjaisena klassikkona se luo . Oletko sisustamassa tai remontoimassa kylpyhuonetta? Napsauta tätä ja tutustu suureen kylpyhuonevalikoimaamme, joka voidaan sovittaa yksilöllisten toiveiden ja tarpeiden . Kylpyhuonekalusteet ja kalustepaketit tekevät kylpyhuoneen sisustamisesta. Korkea kaappi Tammiholma PV-30x1cm valkoinen . Tarvittiin vain muutama pala lastulevyä, paria kokoa listoja ja käytöstä poistettu ikkuna. Valmistamme kylpyhuonekalusteet sekä kiintokalusteet kodinhoitohuoneeseen ja keittiöön.


Ainoa kylpyhuone, jonka voit räätälöidä cm välein.

Nopea vilkaisu kylpyhuoneisiimme ei kerro kaikkea. Kosteat tilat asettavat haasteen kalusteille. Polaria-kylpyhuonekalusteet ovat jauhemaalattua terästä joten ne kestävät kosteutta ja kulutusta ja ne ovat . Etelän torilta matkamuistoina tuodut kaakelit saivat arvoisensa sijoituspaikan kaapin ovissa. Tämä kaappi tehtiin ulkomailta tulleen . HIDASTINKORI HOPEA 337x440x3(kaappi 366-370) LM 761.


LM 6KYLPYHUONEKORI KISKOILLA HOPEA 235x427x3(kaappi 266-270) . Tervetuloa tutustumaan Petra-keittiöiden suosituihin kotimaisiin keittiöihin, kylpyhuoneisiin sekä säilytysjärjestelmiin.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia