Hartsipinnoite kylpyhuone

Hartsipinnoitteet sopivat hyvin kosteisiin tiloihin; kylpyhuoneeseen, suihkutiloihin jopa saunaan ja uima-altaaseen. Pinnasta tulee kestävä, vedenpitävä ja . Kalkkipinnoitteita voi käyttää hyvin saunan seinissä esim.

Putkiremonttiin on muutama vuosi aikaa, mutta uuden asunnon kylpyhuone on ankea. Kallis kylpyhuoneremontti ei onneksi ole ainoa . Uusi kylpyhuone ei aina tarkoita kaiken kattavaa jättiremonttia. Tuttu arkkitehti Pia Sabelström vinkkasi .

Ruiskulla levitettävä Poradur Marmor -kaakelipinnoite on erinomainen vaihtoehto kylpyhuoneremontille. Sillä saadaan uusi ilme kylpyhuoneelle nopeasti ja . Hartsipinnoitteet sopivat hyvin kosteisiin tiloihin kuten kylpyhuoneeseen, suihkutiloihin, saunaan tai uima-altaaseen. Minun ajansäästövinkkini on laatoituksen unohtaminen kylpyhuoneessa.


Laatoitukselle on siis olemassa vaihtoehtoja, . Luulitko, että ainoa tapa uusia kylpyhuoneen kaakelipinnat laadukkaasti ja kestävästi on uusien kaakelien asennus? Kaksi vuotta sitten tämä oli totta, mutta ei .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia