Fibrex sokerijuurikaskuitu

Fibrex-hiutaleet valmistetaan sokerijuurikkaista, joista sokeri on poistettu. Tilaa Reformi Fibrex sokerijuurikashiutaleet nyt hintaan €. Hyvinvoinnin Tavaratalossa on loistava palvelu ja nopeat toimitukset. Fibrex-sokerijuurikashiutale on perusaine vähähiilihydraattisessa ja gluteenittomassa leivonnassa.


Fibrex on 1 luonnontuote joka valmistetaan . Sokerijuurikaskuitu (Fibrex), annos 100g ravintosisältö ja energiasisältö. Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale, kcal, g, g, g, g.

Fibrex 400g hiutale sokerijuurikaskuitu, fibrex, 640994140026 ainesosat: sokerijuurikaskuitu. Fibrex-hiutaleet ovat sokerijuurikaskuitua, mutta eivät sisällä sokeria. Tuotetta voi käyttää niin ruoanlaitossa kuin . Sama juttu Fibrexin kanssa: Fibrex on tuotenimi, sisältö on sokerijuurikaskuitua.


Sokerijuurikaskuitu löytynee luontaistuote- tai jauhohyllystä. EU-komissio on hyväksynyt Fibrexin terveysvaikutteiseksi. VälimuistissaSamankaltaisiaEU-komissio on hyväksynyt Fibrexin terveysvaikutteiseksi elintarvikkeeksi.


EU-komissio on nyt näyttänyt vihreää valoa sille, että sokerijuurikaskuitua voidaan . Olen nyt niin innoissani noista kuiduista, että ostin itselleni täysin uudenlaisen tuotteen.

Pakkauksessa lukee Fibrex sokerijuurikaskuitua .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia