Cinderella wc maahantuoja

Cinderella Comfortin sisäosa on haponkestävää terästä. Kun puhdistaminen on tehty, sulje WC:n kansi. LISÄTIETOA: Cinderella - esite Comfort- asennus + lisä Comfort- käyttö Classic-.

CINDERELLA POLTTAVAT WC:T - miten polttava wc toimii? Comfort mallin suljetulla ilmankierrolla on loma-asunnon wc-huoneessa sama mukavuustaso kuin kotona. Lopputuloksena vain kahvikupillinen tuhkaa kuukaudessa. Mökki Vessa - HUOLETON JA VAIVATON - Hanki Cinderella - sähköllä polttava käymälä Cinderella ei ole perinteinen ekovessa tai kuivakäymälä - lopputulos .

KÄYTTÖOHJE COMFORT Cinderella Comfort Onnittelemme uuden Cinderella. Polttoastian luukku aukeaa ja pysyy auki kunnes WC:n kansi suljetaan. Maahantuoja: RAITA Environment Kuusikkotie Vantaa - Ecotech as, 014. Cinderella Comfort eroaa muista käymälöistä siten, että se ottaa ilmaa. Elektroninen polttokäymälä on käymälä, jossa virtsa, ulosteet ja wc-paperi (jäte) . No on, jos raha ei oo este, polttava Cinderella Ecocat.


Ja hei, tuo polttava wc ei todellakaan tuoksahda, paitsi sen hetken kun vielä ähisen . Lisää teknistä tietoa maahantuojan kotisivuilta! Cinderella ilmastointiputken ja hatun suoja. Ulosteet ja virtsa muuttuvat sähkön avulla tuhkaksi Cinderella Ecocatissa. Valmistettu Suomessa Markkinoiden pisin takuu.


Laitteen maahantuoja on Oy Callidus Ab. Cinderella-polttokäymälä polttaa tuotokset ja tuottaa ainoastaan tuhkaa. Olemme teknisen tukkukaupan maahantuonti- ja myyntiliike. WC, lämpöpumppujen maahantuonti, lämpöpumppujen maahantuoja, . INCINOLET sähkötoiminen käymälä polttaa korkeassa lämmössä käymäläjätteen ja kuukautissuojat harmaaksi tuhkaksi päästämättä ilmaan hajuja . WC:n rakentamista ja vesi- käymälä voidaan toteuttaa.


Polttava Cinderella (vasemmalla) ja pakastava Privetti (oikealla). Saunatiloihin, painikkeelliset ovet WC- ja kylpytiloihin seka. Polttava wc Cinderella Comfort – – (Testivoittaja) – Domestic. Disney Frozen Anna Of Arendelle solid nukke .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia