Suihku hana

Meiltä löydät kaikenlaiset hanat, suihkut, suihkusetit ja -sekoittajat joka tilaan ja joka käyttöön! Etsitkö allas- tai keittiöhanaa pesukoneventtiilillä vai ilman, vai . Suihkusekoittajat, termostaattihanat, amme- ja suihkuhanat eri tyyleillä ja viimeistelyillä useilta laatumerkeiltä.

Suihkuhana on tärkeä ja tyylikästä ilmettä tuova . ORAS (9); CELLO (8); GROHE (8); HANSGROHE (7); GUSTAVSBERG (3). Hanat ja suihkut aina edullisesti ja yli 10muuta tuotetta rakentamiseen, sisustukseen ja pihalle. Tyylikäs ja kestävä amme- ja suihkuhana tuottaa iloa vuodesta toiseen. Netraudan amme- ja suihkuhanojen valikoima sisältää runsaasti erityylisiä hanoja, jotka . Tutustu Netraudan laajaan valikoimaan ja tilaa jo tänään tyylikkäät hanat ja suihkut kylpyhuoneeseesi ja keittiöösi – helposti ja nopeasti!


Oras suihkuhanoissa yhdistyvät käyttömukavuus, veden ja energian säästö, turvallisuus, sekä design. Valikoimastamme löydät myös Oras Eternan, joka on . Erityisesti kotitalouksia varten suunniteltu, kosketusvapaa älyhana, jossa on lämmönsäätökahva. Ihanteellinen hana vieras-wc -tiloihin tai keittiöön erilliseksi . Vesimäärää ja lämpötilaa säädetään yhden kahvan avulla.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia