Seinälaatta harmaa

Harmaa (102); Valkoinen (96); Beige (44); Musta (33); Ruskea (32); Sininen (16); Punainen (10); Vihreä (3); Monivärinen (2); Oranssi (2); Violetti (2); Hopea (1) . Seinälaatta Tessuto Harmaa x cm - Bauhaus. Seinälaatta Edge Harmaa x cm - Bauhaus .

Vaalea harmaa, eläväpintainen himmeä seinälaatta. Seinälaatat aina edullisesti ja yli 10muuta tuotetta rakentamiseen, sisustukseen ja pihalle. Seinälaatta Tania Valkoinen 20xValkoinen.


Seinälaattoja eli kaakeleita valmistetaan useille erilaisille savityypeille ja yleensä niille ei.

Harmaa italialainen seinälaatta, jossa kaunis kangaskuviointi. Tälle sivulle olemme koonneet kaikki Laattapisteen tuotteet. Selaa tuoteryhmiä, valitse värin tai hintaluokan mukaan, poimi makupaloja ja klikkaa valintasi . Mattalasitteinen seinälaatta hennolla helmiäishohteisella aaltokuvioinnilla.

Mattalasitteinen seinälaatta eläväisellä betonimaisella kuvioinnilla. Sarjasta löytyy myös yhteensopivat lattialaatat. Valkoinen; Beige; Keltainen; Oranssi; Punainen; Ruskea; Vihreä; Turkoosi; Sininen; Violetti; Vaaleanharmaa; Harmaa; Tummanharmaa; Musta; Mix.


Etsitpä tietyn värisiä seinälaattoja, kuten pelkistettyä mustaa, harmaata tai pronssia, tai kuvioituja seinälaattoja, esimerkiksi kukkakuvioita tai shakkikuosia, löydät . Perinteikäs, hillitty marmorikuviollinen laatta. Seinälaatta sopii vain seinään, kun taas lattialaattaa voi asentaa lattian. Jos joku vielä kuvittelee, että harmaa on tylsä väri, kannattaa.


Steps Mistique Black sekä seinälaatta Provenza Groove Bright Grey Nat 30x60. Seinälaatta Pukkila 2-laatuYlimääräiseksi jäänyttä seinälaattaa edullisesti. ABL Seinälaatta Universal 18x2kiiltävä harmaa.


Toinen laatta saattaa yksinään olla aivan selkeä harmaa, mutta muuttuakin toisen laatan vieressä liilaksi tai siniseksi.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia