Remontti kirkkonummi

Hyvä Remonttimies palveluksessanne Espoo, Kirkkonummi, Siuntio -alueella sekä muissa lähikunnissa . Paljonko maksaa kylpyhuoneremontti alueella Kirkkonummi? Tutustu Urakkamaailman remonttiarkistoon.

Kilpailuta remonttisi Urakkamaailmassa ja säästä . Ammattitaitoisen ja luotettavan remonttipalvelun ansiosta niin pienet kuin isotkin korjausprojektit onnistuvat. Kirkkonummen Rak Rem Oy tarjoaa monipuoliset rakentamisen ja remontoinnin palvelut Kirkkonummella ja Uudenmaan alueella. Tiedot yrityksistä, tuotteista ja palveluista helposti ja nopeasti fonecta.

Etsitkö yrityksen Remontti ARTE Oy tarkempia tietoja. Yritys toimii Remontointi -toimialalla. Masalan koulun liikuntasalin rakennustyöt ovat parhaillaan käynnissä.


Uusi liikuntasali ja kouluruokala valmistuvat vuoden 20helmikuussa. Toimipaikkamme sijaitsee Kirkkonummella, mistä käsin suoritamme remontti- ja uudisrakennustöitä Uudenmaan ja Etelä-Suomen alueella. Määttä Oy on toteuttaa erilaisia remontteja, saneerauksia, louhintatöitä sekä rakennustöitä.


Takaseinä 1cm, sivuseinä 170cm, pa 3m2. Purkutyöt suurelta osin ja sähkövedot .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia