Multiform active

Multiform Active on uusi, parannetun koostumuksen monivitamiini aktiiviselle suomalaiselle. Monista kilpailijoista poiketen tuotteessa on mukana magnesium, . Multiform ACTIVE on monipuolinen ja hyvin imeytyvä monivitamiinihivenainevalmiste.

Se sopii erinomaisesti kaikille, jotka haluavat varmistaa riittävän . Multiform Active -tabletit sisältävät D-, C-, E- ja B-vitamiineja, hivenaineita ja magnesiumia sitraattimuodossa. Multiform Active sisältää eri vitamiinia ja hivenainetta. Useimmista monivitamiineista poiketen se sisältää myös rautaa ja magnesiumsitraattia, kumpikin hyvin .

Ketjun otsikko saattaa kuulostaa kurjalta, mutta minulta on lentänyt kolmesti laatat tuon kanssa. Täällä foorumilla oli eräs muukin nimimerkki . Multiform Active on uusi, parannetun koostumuksen monivitamiini aktiivisille ihmisille. Multiform Active sisältää magnesiumia hyvin imeytyvässä . Monivitamiini joka sisältää rautaa ja runsaasti (mg) D-vitamiinia. Yhteensä vitamiinia ja hivenainetta tehokkaassa ja hyvin imeytyvässä muodossa.


Kuvaus Monivitamiinien koostumuksessa ja imeytymisessä on merkittäviä eroja.

Koostumus on suunniteltu aktiivisen liikkujan tarpeisiin, mutta tuote soveltuu erinomaisesti kaikille .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia