Keittiöhana suihkulla

Blanco Tivo-S on klassisen selkeästi muotoiltu kromin värinen yksiotekeittiöhana, jossa on 120° kääntyvä juoksuputki sekä kätevä kahdell. Allashanat bide-suihkulla aina edullisesti ja yli 10muuta tuotetta rakentamiseen, sisustukseen ja pihalle. Meiltä löydät kaikenlaiset hanat, suihkut, suihkusetit ja -sekoittajat joka tilaan ja joka käyttöön!

Keittiöhana Oras Cubista 2839F - Bauhaus . Lisätietoja ja takuuehdot takuuvihkosessa. Hanassa on mekanismi, joka pienentää veden virtaamaa . Löydä nyt kylpyhuoneen hanat ja suihkut sekä muut kylpyhuoneen kalusteet edullisesti.

Keittiöhana Safira 103 APK-venttiilillä, korkea juoksuputki. VälimuistissaSamankaltaisiaUpeita uutuustuotteita suihkuun, kylpyhuoneeseen ja keittiöön. Hanat, kylpyhuonehanat, suihkut, suihkujärjestelmät, keittiöhanat. Metris 3keittiöhana ulosvedettävällä pikapesimellä, suihkumuotoa. Nappia painamalla saat tehokkaan huuhtelusuihkun!


Erityisesti kotitalouksia varten suunniteltu, kosketusvapaa älyhana, jossa on lämmönsäätökahva. Ihanteellinen hana vieras-wc -tiloihin tai keittiöön erilliseksi .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia