Allas hana

Tyylikkäät allashanat pesualtaisiin, myös bideellä ja pesukoneventtiilillä varustetut mallit. Valikoimastamme myös helppokäyttöiset kosketusvapaat hanamallit. Hyvännäköisten allashanojen malleista löytyy .

Hansgrohe allashana Focus 319260Bidette. Oras allashana IL BAGNO ALESSI One 8514F. ALLASHANA ORAS SAFIRA BIDETTA 10KÄÄNTYVÄ JUOKSUPUTKI 125MM.


Etusivu › Rakentaminen › LVI › Hanat ja altaatVälimuistissaLVI-putket (115); Ilmastointi (68); Lämminvesivaraajat (10); Hanat ja altaat; Muut LVI-kylpyhuonetarvikkeet (72).

Hinta 10€) Käsisuihkulla varustetun Oras Safira 10pesuallashanan tukevalla ja helposti liikuteltavalla lenkkivivulla sopivan lämpöisen veden ja virtaam. Erityisesti kotitalouksia varten suunniteltu, kosketusvapaa älyhana, jossa on lämmönsäätökahva. Ihanteellinen hana vieras-wc -tiloihin tai keittiöön erilliseksi .

Moderni ja kromattu Oras-yksiotehana pesualtaisiin. Miellyttävään vipuun on helppo tarttua. Tyylikäs hana viimeistelee kylpyhuoneen – ja lisäksi auttaa sinua säästämään vettä. Lämpö ja vesi – Hanat, hana- ja allastarvikkeet.


Osta Pesuallashana Bide Euroleon helposti Tokmanni-verkkokaupasta. Tämän tuloksen kuvausta ei ole saatavilla sivuston robots. Mitkä hana sopii pesualtaaseen ja mikä pesuallas sopii hanalle? Hansgrohe ja Axor antavat hyviä vinkkejä tarkkaan sovitetuille pesupaikkaratkaisuille.


Laadukkaita ja tyylikkäitä suihkuhanoja, termostaatteja, käsisuihkuja, suihkusettejä, pesuallashanoja ja keittiöhanoja Hansgrohe ja Axor-brändeiltä. Euroleon Bide Kromi pesuallashana Bide:llä Perinteinen, käytännöllinen ja edullinen pesuallashana bide-suihkulla.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia