Kulma allas wc

Ensinnäkin kiinnostaisi onko kukaan tietoinen kivan näköisestä wc:n kulma-altaasta? Mielestäni meillä on niin pieni tila altaalle WC:ssä että . Malja-allas Tammiholma Almada, 420x160mm. Pesuallas IDO 1149 kulmamalli, 590x5mm, valkoinen. Kulma-altaan sisäänpäin kaareva muoto helpottaa pesualtaan äärelle pääsyä ja altaalle kumartumista.


Altaan etureunaan on kiinteästi valettu kaiteet, jotka . Pesualtaat aina edullisesti ja yli 10muuta tuotetta rakentamiseen, sisustukseen ja pihalle.

Tuli matkaajan vessaan laitettua pieni kulma allas. Kun entinen oli elämää suurempi taittuva malli (alkuperäinen) Allas oli minusta edukas tuli . Kuvaus, Kulma-allas 418x418mm Materiaali polystryrol. Franke Karaatti 3kulma-allas 340380.


Tuote soveltuu esimerkiksi käsienpesualtaaksi pieneen WC:hen, myymälään tai vastaaviin tiloihin. Pesualtaan on oltava sekä käytännöllinen että kylpyhuoneen tyyliin sopiva – siksi mallistossamme on useita vaihtoehtoja. Käyttämätön Villeroy Boch kulma-allas jalalla.


Todella siisti, mutta edessä kaksi mustaa. Posliiniallas Avista 6-allaskaappiin.

Tason päälle asennettava posliininen kulma-allas, leveys 4mm. Kulma-allas T-Lux Albufeira 460x320x125mm, valkoinen. Meiltä Tammiholman pesu altaat ja muut kylphuone tarvikkeet. Yhtenäinen altaan kaide mahdollistaa otteen koko matkalta. Kulma-altaan sisäänpäin kaareva muoto helpottaa pääsyä pesualtaan lähelle ja altaaseen . Kulma-altaan sisäänpäin kaareva muoto helpottaa pesualtaan äärelle pääsyä ja altaalle.


Altaan mukana toimitetaan wc-paperiteline, kiinteä vesilukko ja . Pyöreä pesuallas Ø cm, asennus pöytätasoon.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia