Kompostoiva wc omakotitaloon

Olen myös harkinnut kuivakäymälää omakotitaloon. Kompostoiva käymälä voi olla hyvä ajatus kaava-alueen ulkopuolella. Naturum on asennettu kaksikerroksiseen omakotitaloon.

Cinderella wc Testatut huipputuotteet alan ammattilaiselta ! Kompostoivat käymälät ovat hajuttomia ja helppohoitoisia. Mullis 20-käymälä soveltuu vapaa-ajan asunnoille ja myös erinomaisesti omakotitaloille. Perinteisen wc-istuimen saa muutamalla satasella, mutta toisaalta.

Asumme haja-asutusalueella ja pihassa on kyllä umpikaivo wc-vesille, mutta alkoi tuntua idioottimaiselta haaskata pissadesin . Kuivakäymälän kompostoidusta käymäläjätteestä saa arvokasta maanparannusainetta pihan istutuksille. Hyvin suunniteltu kuivakäymälä on siisti, hajuton, . Uudella Separett Villalle on asetettu korkeimmat laatu- ja käyttövaatimukset mitä ympäristöystävälliselle kuivakäymälälle on koskaan aik. Kuitenkin myös omakotitaloihin asennetaan kompostoivia vessoja.


Aquatronissa wc-istuin voidaan sijoittaa vapaasti, sillä istuimen ei tarvitse . Kompostoivan kuivakäymälä on sijoitettu tällä mökillä ulkohuussiin, joka rakennettiin vanhan varaston päätyyn.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia