Vessan vesieristys

Remontoija väittää että WC:ssä jossa on vain pönttö ja lavuaari täytyy olla vesieristys. Nyt betonipohjalla muovimatto, ei muuta . Meidän vessan remontoinnissa kävi pieni kommunikaatiokatko asentajan ja työnjohtajan välillä.

Oli tarkoitus vesieristää lattia ja seinät, . Hei, Meille tehdään pikkuvessan remontti syksyllä. Erikseen on kylpyhuone jossa lotrataan vedellä. Vesieristyksen tehtävä on estää veden pääsy rakenteisiin, se toteutetaan tavallisesti levittämällä vesieristysainetta telalla kylpyhuonelaattojen alle .

Eli WC on laatoitettu, mutta pitääkö siellä olla eristykset? Vaikka vessa onkin kuivatila eikä vedeneristystä vaadita seiniin, Reiska vetäisi sinnekin. Pesuhuoneessa sen sijaan pitää tehdä vesieristys seiniinkin. Hallitus ei myöntänyt heille toimenpidelupaa perusteluina, että tilassa pitäisi tehdä vesieristykset.


Millä perusteilla taloyhtiö voi evätä tälläisen . Mikä on vesieristys ja miten varmistua, että vesieristys tulee hoidettua kunnolla? Kylpyhuoneen ja vessan seinien tasoitus, vesieristys, laatoitus ja saumaus .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia