Ulko wc mökille

Kompostoivat kuivakäymälät ulkokäyttöön. Nykyään mökille laitetaan kompostoiva kuivakäymälä. Kotimainen Mökki-Ekolet (Ekolet VU, Vapaa-ajan ulkomalli), on tässä suhteessa poikkeus markkinoilla.

Se on ainoa malli, joka todella oikeasti . Koska erottelun johdosta käymälähajua ei synny, voidaan tuuletusputki vetää suoraan ulkoseinän läpi. Villa 9000:lla ei ole lämpötilavaatimusta vaan se toimii . Kompostoivan kuivakäymälä on sijoitettu tällä mökillä ulkohuussiin, joka.

Kesämökkiä rakentavan kannattaa varata käymälälle tila ulkoseinän . Press enter to collapse or expand the menu. Vähäisemmässä käytössä olevalle mökille tai vanhan maapohjaisen ulkokäymälän korjaukseen soveltuu yksinkertainen Biolan Kuivikekäymälä. Huussi, puucee, käymälä – tärkeä piharakennus nimestä riippumatta!


Ulko-WC:mme sopivat eri kompostointijärjestelmiin, mm. Jos halutaan sisävessa mökkiin, jossa ei ole peruslämpöä, voidaan siis valita uusi Biolan Simplett. Edulliset kuivakäymälät mökille ja vapaa-ajan asunnoille Netraudasta.


Tutustu kattavaan valikoimaan ja tilaa oma kuivakäymälä netistä!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia