Silgranit altaan puhdistus

Alla olevasta linkistä löytyvät kaikkien Blanco-altaiden mitoitusohjeet asennusta varten. Puhdistuksen jälkeen allas huuhdellaan lämpimällä vedellä ja kuivataan. Suorita altaan asennus Blancon kuvallisten ohjeiden mukaisesti.

Putkistosta tulleet metallihiukkaset, rasva, putkikitti jne. Mikäli haluat lisähanareikiä Silgranit -altaaseen, tee ne ennen altaan lopullista kiinnittämistä. Silgranit on Blancon kehittämä patentoitu materiaali, jossa. Puhdistaminen ei kuitenkaan huononna rst-altaan käyttöominaisuuksia .

Silgranit-allas on testatusti turvallinen ja sen päällä voit huoletta. Silgranit-kivikomposiitista tehty musta Dalago tilava-altainen -keittiöallas. Silgranit on hygieeninen ja helppo puhdistaa. Altaan väriei haalistu auringossa ja kestää kaikkia keittiössä käytettäviä happoja ja emäksiä. Silgranit on hygieeninen ja helppo puhdistaa.


Mikäli altaan kuljetuslaatikko on ulkopuolelta vahingoittunut, tarkista . Allas on keittiön käytetyin työpiste, jonka tulee kestää aikaa ja kulutusta.

Meillä on valkoinen Silgranit allas ja sama ongelma myös sen kanssa. Meille tuli Blancodalago keväällä teräsaltaan tilalle. Blancon kehittämä Silgranit -kivimassa on lähes naarmuuntumaton ja kestää erittäin . Puhdistusaine sopii kaikille BLANCO Silgranit -altaille. Sisältää: - x kpl BLANCOACTIV-puhdistustabletti, gr . Kiitos mahtavasta altaan puhdistus vinkistä. Meillä allas ollut käytössä 2kk ja meinasin jo masentua, ku allas jo nyt tosi likainen ja tavallisella . Perinteinen allas, jossa on pyöristetyt kulmat on helpompi puhdistaa kuin.


Epoq käyttää materiaalista nimitystä Silgranit, joka sisältää graniittia ja 20 . On jo nyt tummunut sieltä altaan pohjalta, vaikka asuttu vasta marraskuun. Itse olemme harkinneet silgranit-allasta, niitähän mainostetaan helppohoitoisina. Yksi ystävä ehdotti puhdistusta soodalla, mutta sitä en ole vielä . Se pysyy siistinä ja on todistetusti helppo puhdistaa silloinkin kun siihen on.


Pesuallas puolestaan on antrasiitin värinen Silgranit-allas, . Onko kellään kokemuksia silgranit-altaan käytöstä? Entä käyttö, lähinnä kai puhdistaminen ja lian tarttuminen pintaan? Altaan väri ei haalistu auringossa ja lisäksi se kestää kaikkia keittiössä käytettäviä happoja ja emäksiä.


Mattavalkoisten pintojen puhdistus sujuu näppärästi ihmesienellä, joten. Altaana on Blancon Silgranit valkoisena.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia