Saunan lasiovi mitat

Ovi- ja karmimitta ilmoitetaan moduulimittana, jossa yksi moduuli (M) on 1mm. Kaikki saatavissa olevat saunanovikoot näet alla. Ovilevyn mitat ilman karmia ovat 825x18mm. Oven moduulimitta on 9x1 joka tarkoittaa, että asennusaukon koko on 900x19mm.


Sun Saunan karmittomat lasiovet viimeistelevät saunaosaston laadukkaasti ja tyylikkäästi. Laajasta ovivalikoimastamme löytyy sopiva ovi jokaiseen saunaan. Mittaa asennusaukon leveys ja korkeus ennen oven tilaamista, varmuuden vuoksi useammasta kohdasta.

Sun Saunan karmillinen lasiovi on perinteisen toimiva ratkaisu saunaan. Tuotteet Lasiseinä ja -ovi Karmillinen lasiovi. Lasimestarin saunanovet ja lasiovet heti varastosta. Saunanovi on tärkeä sisustuksellinen osa saunaa ja kylpyhuonetta. Lasinen saunanovi avartaa saunatilasi ja päästää valon tiloihin.


Voit valita saunan lasiovesi karmillisena tai karmittomana, karmiksi voit valita mäntypuusta, . Myös Byggmaxissa myytävät saunan ovet ovat suurimmaksi osaksi lasiovia. Saunan suunnittelu on tärkeää jo ennen lopullisten mittojen lukitsemista. U-mallinen laude sopii saunaan, jossa ovi on lähes keskellä oviseinää.

Eihän se saunan oven korkeus voi olla millään konstilla 2 koska saunan huonekorkeus on eli 21mm.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia