Gustavsberg 5591

WC-istuin Nautic 55- avoin S-lukko, suuri jalka. Helposti puhdistettava ja minimalistinen muotoilu.

Nautic-sarja on Gustavsbergin uusin ja laajin tuotesarja, jonka mallit vastaavat lähes kaikkia tarpeita. Gustavsbergillä on pitkät perinteet kylpyhuonekalusteiden valmistajana. Filosofiana on alusta lähtien ollut korkea laatu, hyvä muotoilu ja innovatiiviset ratkaisut.

Gustavsberg Nautic 55on avoimella S-lukolla varustettu malli, ilman istuinkantta. Nautic 55Wc-istuimessa on kaksoishuuhtelu . WC-istuin Gustavsberg Nautic, jossa S-lukko ja isojalka, kuoren alla kondensoimaton säiliö, asennetaan lattialle. Jämför priser på Gustavsberg Nautic 55GB1155912012(Vit) Toalettstol. Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt.


Gustavsberg Nautic 55toalett exkl sits ROT-modell Gustavsberg Nautic 55är en toalett med synligt vattenlås (ROT-modell) som ofta används vid renove. Gustavsberg valmistaa innovatiivisia ja käytännöllisiä kylpyhuonetuotteita, joiden. WC-ISTUIN GUSTAVSBERG NAUTIC 55EI KANTTA GB115591601205.

Tässä mallissa on litran huuhtelumäärä. Soveltuu erityisen hyvin vaihtomalliksi saneerauksen yhteydessä, kun runkoputkistoa tai lattiaa ei uusita, . Gustavsberg sille jolle se on ainoa oikea vaihtoehto pitkän historiansa ansiosta.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia