Wc harjateline

WC-harjateline kupilla; L1mm x K4mm x S1mm. Wc-paperiteline ja wc-harja ovat tärkeät ja välttämätömät tarvikkeet jokaiseen wc-tilaan. Valikoimastamme paperitelineet ja wc-harjat useissa eri tyyleissä, .

Seinäteline kromipäällystettyä metallia. Harjan varsi valkoista ja kromin kiiltävää muovia. Smedbolla on luultavasti markkinoiden laajin wc-harjojen valikoima.


Irrallisia harjoja myydään varaosina (musta harja H233N ja valkoinen harja H234N).

IKEA - MJÖSA, Wc-harjateline, Muovisäiliö sisällä on helppo ottaa irti ja puhdistaa. WC-harjateline, seinäkiinnitteinen,4mm, irroitettavalla kupilla, rst. Wc-harjateline Cello Spa CA0seisova, materiaali ruostumaton teräs.


Geesa Nemox 916510-wc-harjateline, vapaasti seisova, valkoinen harja. Geesa Nemox -sarjan vapaasti seisova wc-harjateline.

Seinämallinen, itsekiinnittyvä, harjatun rosterin värinen wc-harja -teline. Tyylikäs WC-harjateline on ruostumatonta terästä. Yksipuolisen harjastuksen vuoksi SINI WC-harja ylettyy syvemmälle kuin tavanomainen pyöreä WC-harja.


WC-harjan reunusharjalla on kätevä puhdistaa WC-istuimen reunat, joihin tavallinen WC-harja ei ylety. Yksipuolisen harjastuksen vuoksi harja ylettyy . Teline voidaan kiinniittää seinälle tai pitää lattialla. Tuplaklikkaa kuvaa suurentaaksesi sitä.


Smedbo on yli 40-vuotta vanha ruotsalainen yritys joka valmistaa massiivimessingistä kylpyhuonetarvikkeita. Kylpyhuonesarjat edustavat pohjoismaalaista . Seinään kiinnitettävä Fresco wc-harjateline. Jo vuotta Zack on valmistanut tyylikkäitä sisustusesineitä harjatusta ruostumattomasta teräksestä. Hinta 6€) GWC-harja, seinäkiinnitys Gustavsbergin kylpyhuoneen G2-lisävarusteet ovat viimeisteltyä laadukasta kromattua messinkiä.


Teline on terästä ja muovinen sisäosa on helppo irrottaa ja puhdistaa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia