Valopeili

Mallistossa on tunnelmallinen SOL valopeili kuin EVO alumiinikehyspeili led- valoilla. Viimeisintä tekniikkaa kylpyhuoneisiin saa POP- musiikkivalopeilillä, jossa . Etusarjat ilman vetimiä ovat eleettömän linjakkaat ja sivukaappejayhdistelemällä on mahdollista rakentaa monia erilaisia ratkaisuja.

Peilit kylpyhuoneisiin ja wc-tiloihin, myös kosmetiikka- ja valopeilit. Myös nopealla toimituksella verkkokaupasta, tutustu! LED-valopeilissä on tukeva alumiinikehys, jossa yhtenäinen tunnelmaa luova lämmin valkoinen LED-valo (3000K) kiertää koko kehyksen.


Suositus, että asennusväli seinään tai toiseen kalusteeseen on väh.

Valopeili on kaunis sisustuselementti ja epäsuoran valon lähde. Valikoimastamme löydät jokaiseen kylpyhuoneeseen soveltuvat valopeilit.

Opal Queen -valopeili loistelampulla (13W T5). Leveys cm, korkeus cm Leveys cm, korkeus cm Kotelointiluokka IP44. Tyylikäs valopeili, koko cm x cm.


Pakkaus sisältää Esther S4-kylpyhuoneen led-valaisimen. Peilin voi asentaa sekä pystyyn että vaakaan. Led-valopeili, jonka molemmilla sivuilla on 5T ledputket, IP44.


Laadukas ja käytännollinen Valopeili Otsoson Sol 1000x7mm sekä muut kylpyhuonekalusteet edullisesti nettirautakaupasta. Valopeilissä tehokas x 13W loisteputkivalaisin, roiskevesisuojattu IP44. Hinta 3€) Tyylikäs Premium -sarjan valopeili LED-taustavalolla 100cm leveänä.


Sisältää LED-valon kosketuskytkimellä 4000K, IP44.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia