Timpuri turku

Ekkurak Oy tarjoaa vuosien tuomalla kokemuksella ammattitaitoiset rakennustyöt Turun alueella, myös saaristossa. Isot ja pienet työt, talossa ja tontilla. Kotifixi tekee kaikki kotinne remontit Turussa ja lähiseudulla sekä yli sadalla muulla paikkakunnalla.

Ristimäenkatu C , 333Tampere Puhelin: 0465859269. Sinulla on alan koulutus (rakennusala), voimassa . Tiedot yrityksistä, tuotteista ja palveluista helposti ja nopeasti fonecta. Jos timpuri tekee omiinsa niin suolaa on.

Saneeraus Marko Oy toteuttaa ammattitaidolla tarvitsemasi kirvesmiestyöt. Taidamme osaavan puurakentamisen ja remontoinnin vuosien kokemuksella. Turun Aikuiskoulutuskeskus on Varsinais-Suomen suurin ammatilliseen aikuiskoulutukseen erikoistunut koulutuksen järjestäjä, joka toteuttaa omaehtoista . Avoin työpaikka: Timpuri - Suomen Henkilöstötalo , Turku.


Duunitorilla lisäksi yli 0muuta avointa työpaikkaa. Ammattinsa osaava, timpuri saa paikan Kattotiili Joukahainen Oy:ltä. Etsimme asiakkaallemme ammattitaitoisia kirvesmiehiä, joilla löytyy .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia