Tiililaatta keittiöön

Voit helposti tehdä erilaisia yksityiskohtia niin keittiöön kuin olohuoneeseenkin. Wienerbergerin Terca-tiililaattojen valikoimassa on useita eri värejä ja ne on . Tiililaatat aina edullisesti ja yli 10muuta tuotetta rakentamiseen, sisustukseen ja pihalle.

Vinkki: keittiön kaappien väliin voidaan leikata suuresta laatasta juuri oikean korkuinen laatta. Asennuksesta tulee viimeistellyn näköinen ja pinta on helposti . RTV-Yhtymän keraamisten laattojen valikoima perustuu oman maahantuonnin mallistoon, jota kehitetään jatkuvasti kysynnän ja monipuolistuvien . Eilen saatiin keittiöön nuo puuhyllyt kiinni ja sain tasot tyhjiksi kupeista ja.

Sitten homma lähti niin sanotusti lapasesta ja koko keittiö meni enemmän tai vähemmän uusiksi. Vaihtoon lähtivät laatat, tapetit, allas, osa . Tiililaatta on erinomainen tuote erilaisiin sisustusratkaisuihin. Se on oiva vaihtoehto erityisesti peruskorjausten yhteydessä tehtäviin . Keittiöissä tiilen käyttökohteita ovat tulisijojen lisäksi esimerkiksi seinät tai seinien osat kuten tilanjakajat sekä erityisesti tiskipöydän taustaseinät.


Tämä kookkava ja näyttävä tiililaatta on paksuudeltaan cm.

Valkoinen kiiltävälasitteinen klinkkerilaatta sisätiloissa seinään ja lattiaan. Erinomainen laatta keittiön välitilaan. Kiinnitä huomiota keittiösi välitilaan.


Keittiön välitilaan tulee usein valittua perinteinen keraaminen laatta, mutta kannattaa miettiä myös muita vaihtoehtoja, jotka . Keittiön yhteydessä sijaitsee muutamaa askelmaan korkeammalla viihtyisä tila, jota voi käyttää esimerkiksi työhuoneena. Keittiö ennen ja jälkeen (valtava kuvapläjäys). No samassa lähti tapetti seinästä, kaakelit peitettiin laastilla ja keittiö sai uudet tasot sekä valot. Siis huomattavasti parempi kuin laatta! Valitse suosikkisi K-raudan seinälaattavalikoimasta, josta löydät monet tyylikkäät seinälaatat ja kuviolaatat.


Kylpyhuoneen lisäksi laatoilla voi sisustaa muitakin tiloja, esim. Tuotesivun_nostokuva_380_340px_laufen . Natura on lasittamaton klinkkeri, joka soveltuu sekä seinä- että lattiakäyttöön. Tuote käy ominaisuuksiensa puolesta hyvin myös ulkotiloihin ja uimahallien . Pian alkaa yläkerran keittiössä työt, ja allas-, liesi- ja työstasoseinä saa ylleen kertakaikkiaan mielettömän kauniin Retro de Namur -tiililaatan.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia