Lattiakaivo seinän viereen

Etsitkö laatua ja tyyliä kylpyhuoneeseen? Lattiakaivot seinän viereen tilaat helposti Netraudasta. Lattiakaivo asennettuna seinän viereen antaa mahdollisuuden valita.

Yhä useampiin kylpyhuoneisiin asennetaankin nykyään modernit lattiakaivot, jotka voidaan sijoittaa joko seinän viereen tai nurkkaan. Kulmalattiakaivo asennetaan kulmaan seinän viereen. Yksinkertaisen kauniiden Unidrain-ratkaisujen perusidea on yksinkertainen: lattiakaivo siirretään vesitiiviiksi liitännäksi seinän viereen, jolloin kaato voidaan . Purus-yhtymä on yksi Skandinavian johtavista lattiakaivovalmistajista.

Meille tulee pesuhuoneeseen ja wc:n yhteydessä olevaan suihkuun seinän viereen asennettavat lattiakaivot. Toiminta kuten lattiakaivossa mutta sietää myös kuivana olla aikoja. Laadukas lattiakaivon kansi istuu valittuihin laattoihin, on kestävä ja helposti puhdistettavissa.


Seinän viereen tai linjana asennettavat Purus Design -lattiakaivot . Jos aiot asentaa lattiakaivon pitkä sivu seinää vasten, valitse pitkittäinen reuna. Pystysuora reuna (seinän vierellä) +1€. Olkoonpa se seinäkaivo, suihkukouru tai lattiakaivo:. Unidrainin tyylikkäät lattiakaivot Unidrain kehitti vuonna 20ensimmäisenä.


Itse ostimme unidrainin (kirjoitettiinkohan se noin) pitkänmalliset lattiakaivot mitkä laitetaan seinän viereen ja laitettiin mahdollisimman isolla laatalla.

Toimivuus ja turvallisuus perustuvat perinteisiin lattiakaivoihimme. Lattiakaivon voit sijoittaa miten haluat: seinän viereen tai keskelle lattiaa. Kourun voi sijoittaa joko seinän viereen tai keskelle suihkutilaa.


Geberit lanseeraa samalla kompaktin lattiakaivon, jonka teräksinen . Unidrain – seinän viereen asennettava lattiakaivo siirtää kylpyhuoneen suunnittelun uudelle.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia