Ikea tarjoiluvaunu

Kenelläpä ei olisi käyttöä ylimääräiselle työskentely- ja säilytystilalle? Irrallinen keittiösaareke tai tarjoiluvaunu tarjoaa lisätilaa helposti ja kohtuuhintaan. IKEA - RÅSKOG, Tarjoiluvaunu, Tukevan rakenteen ja pyörien ansiosta helppo siirrellä tarvittaessa.

Pienikokoinen; mahtuu pieneenkin tilaan. IKEA - VINDALSÖ, Tarjoiluvaunu ulkokäyttöön, Tarjoaa helposti liikuteltavaa säilytystilaa. Liikkuu pehmeästi kumipäällysteisten pyörien ansiosta.

IKEA - RISATORP, Tarjoiluvaunu, Helppo liikutella, sillä pyörät liikkuvat joka suuntaan. Tarjoaa käytännöllistä säilytystilaa esim. Flytta-tarjoiluvaunu toimii samalla kätevänä apupöytänä.


Mitat: leveys 49cm, pituus 60cm ja korkeus 85cm.

Ikean Råskog tarjoiluvaunu on edullinen ja monikäyttöinen huonekalu kodin jokaiseen huoneeseen! IKEA:sta ostettu kuin uusi valkoinen tarjoiluvaunu kromisin metalliosin. Mitat:x x 90Nouto Haagasta :)Linkki Ikean . Klassinen VINDALSÖ-tarjoiluvaunu tuo helposti liikuteltavaa säilytystilaa niin. Jos haluat nähdä lisää käyttäjältä IKEA Facebookissa, kirjaudu sisään tai luo . Ihastelin viime kesänä Ikean puutarhaosastolla tällaista Vindalsö-tarjoiluvaunua, mutta auton peräkontti oli jo täynnä tavaraa, joten ihastus jäi .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muovimaton maalaus betolux

Pesuhuoneen katon höyrynsulku

Hirsisaunan lattia